معاون سازمان تبلیغات اسلامی:

در جنگ شناختی و رسانه‌ای قرار داریم؛ خطر جنگ فرهنگی از نظامی بیشتر است

معاون سازمان تبلیغات اسلامی با استناد به آمارهای رسمی مبنی بر پیوند گسترده مردم با هیئات مذهبی، تأکید کرد: دشمن در میدان شناختی و رسانه‌ای به‌دنبال تضعیف باورهای دینی و اجتماعی ملت ایران است.
کد خبر: ۷۹۵۳۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳ - 24November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی علمی» معاون سازمان تبلیغات اسلامی در آیین یادمان «یاس کبود» روستای فتح‌آباد شهرستان خفر، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، بر ضرورت کار جمعی و حرکت به سمت «امت‌سازی» بر اساس الگو‌های قرآنی تأکید کرد.

هشدار معاون سازمان تبلیغات اسلامی درباره خطرات جنگ شناختی و سایبری

وی با تقدیر از تلاش‌های فعالان فرهنگی جنوب کشور، جلسات مذهبی را بستری مهم برای تقویت فضای تبیینی دانست و گفت: کلید موفقیت در شرایط کنونی، کار تیمی و حرکت به سمت امت‌سازی بر پایه سیره اهل‌بیت (ع) است.

معاون هیئات و تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی اتحاد و همبستگی میان فعالان فرهنگی را لازمه عبور از چالش‌های پیش‌رو خواند و با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب افزود: امروز بزرگ‌ترین وظیفه ما جهاد تبیین است.

علمی با بیان اینکه آمار‌های رسمی نشان‌دهنده پیوند عمیق جامعه با هیئات مذهبی است، جنگ امروز را جنگی شناختی و رسانه‌ای توصیف کرد و هشدار داد: جنگ فرهنگی و سایبری از جنگ نظامی بسیار خطرناک‌تر و جدی‌تر است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تحلیل ماجرای فدک خاطرنشان کرد: «مبارزه حضرت زهرا (س) برای فدک صرفاً بازپس‌گیری یک باغ نبود؛ بلکه هدف اصلی، احقاق حق ولایت و بازگرداندن حاکمیت اسلامی به مسیر اصلی آن بود.»

علمی بر ضرورت الگوگیری از سیره حضرت زهرا (س) و ترویج فرهنگ مقاومت به‌عنوان اولویت فعالان فرهنگی تأکید کرد.

یادمان «یاس کبود» در روستای فتح‌آباد خفر، آیینی دیرینه و معنوی است که بیش از یک‌ونیم قرن قدمت دارد و هر ساله در ایام شهادت حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود. این آیین با ثبت در فهرست میراث ناملموس ملی، جلوه‌ای از جایگاه استان فارس به‌عنوان قطب میراث معنوی ایران به شمار می‌رود.

روستای فتح‌آباد شهرستان خفر در ۱۲۵ کیلومتری شیراز واقع شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار