مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد

مراسم گرامیداشت روز بسیج با حضور فرمانده کل سپاه و هزاران تن از بسیجیان سراسر کشور به‌مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
کد خبر: ۷۹۵۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹ - 26November 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، مراسم گرامیداشت روز بسیج با حضور سرلشکر «محمد پاکپور» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی (ره)

در این مراسم که هزاران تن از بسیجیان سراسر کشور حضور داشتند، سردار «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین، به ایراد سخنرانی پرداخت.

سردار سلیمانی مأموریت اصلی بسیج را قدرت‌سازی برای کشور در عرصه‌های مختلف از جمله بخش‌های دفاعی و امنیتی، فرهنگی و اجتماعی، علم و فناوری، رسانه و فضای مجازی، محرومیت‌زدایی و پیشرفت و آبادانی کشور دانست و اظهار داشت: فرهنگ بسیج، فرهنگ مقاومت است و بسیجیان آماده نقش‌آفرینی در هر میدان نیازمند فداکاری برای تحقق ایران قوی هستند.

مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی (ره)

براساس این گزارش؛ خاطره‌گویی چند تن از فعالان بسیجی از جنگ ۱۲ روزه و اجرای سرود، نقّالی و حماسه‌سرایی، بخش‌های دیگری از مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی (ره) بود.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها