گردهمایی اندیشمندان ۱۳ کشور جهان جایزه جهانی امام خمینی (ره)

دو هفته تا برگزاری جایزه جهانی امام خمینی (ره)؛ اندیشمندان ۱۳ کشور جهان در تهران گردهم می‌آیند.
کد خبر: ۷۹۷۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸ - 03December 2025

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، جایزه جهانی امام خمینی (ره) روز ۲۶ آذرماه با هدف ترویج و پاسداشت اندیشه‌ها، ارزش‌ها و مسیر فکری بنیان‌گذار انقلاب اسلامی به میزبانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در تهران برگزار می‌شود.

گردهمایی اندیشمندان ۱۳ کشور جهان جایزه جهانی امام خمینی(ره)

این جایزه بین‌المللی، با تأکید بر نشر و تعمیق افکار امام خمینی (ره)، تلاش دارد پژوهشگران، فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را که در جهت گفتمان‌سازی و تولید آثار اثرگذار فعالیت کرده‌اند، مورد تشویق و حمایت قرار دهد.

جایزه جهانی امام خمینی (ره) نمادی از احترام به میراث فکری و معنوی ایشان و فرصتی برای گسترش تعاملات بین‌المللی، هم‌افزایی علمی و فرهنگی و ارائه الگو‌های الهام‌بخش به نسل‌های آینده به شمار می‌رود.

این رویداد به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با حضور بیش از ۲۰ اندیشمند و پژوهشگر خارجی از ۱۳ کشور جهان و جمع زیادی از محققان و فرهیختگان داخلی، همراه با حضور شخصیت‌های برجسته فرهنگی و سیاسی، در محل اجلاس سران در تهران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار