اقتدار و عزت ملی در جنگ ۱۲ روزه دشمن را به التماس انداخت

رییس شورای شهر اردبیل گفت: ایران اسلامی با اقتدار و عزت خود به تمام جهان نشان داد که هیچ دشمن خارجی نخواهد توانست با آمادگی کامل نیروهای مسلح همیشه قهرمان جمهوری اسلامی، ذره‌ای گزند و آسیب به میهن ما وارد کند؛ همین عامل باعث شد تا در دوازدهمین روز جنگ، دشمن برای آتش‌بس التماس کند.
کد خبر: ۷۹۷۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵ - 06December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «میرمحمد سید هاشمی» رییس شورای شهر اردبیل در مراسم افتتاحیه جام حماسه ۹ دی که در سالن رضازاده اردبیل برگزار شد اظهار داشت: مردم بزرگ ایران به‌خصوص نسل مبین انقلاب در حماسه ۹ دی با هوشیاری و بصیرت خود نشان دادند که همواره با عرق حسینی و ایجاد حماسه‌ای غرورآفرین دشمن را از رسیدن به اهداف خود مایوس می‌کنند.

اقتدار و عزت ملی در جنگ ۱۲ روزه دشمن را به التماس انداخت

وی با اشاره به رویداد تاریخی ۹ دی سال ۱۳۸۸ عنوان کرد: عده‌ای از وطن‌فروشان سعی کردند کشور را دچار چالش‌های اساسی کنند و به‌تبع آن برخی دشمنان خارجی به خود جسارت دادند تا مشکلاتی برای کشور به وجود آورده و با تحمیل تحریم‌ها سعی در ایجاد گسست بین مردم و نظام باشند.

رئیس شورای شهر اردبیل بیان کرد: در هر مقطعی که مردم پشت نظام بوده‌اند، دشمن عقب‌نشینی کرده است. در حادثه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نیز این مهم، مشهود بود. 

سید هاشمی به لحظات جنگ ۱۲ روزه اشاره داشته و تصریح کرد: زمانی که دشمن به طمع افتاد و حس کرد که نارضایتی در کشور وجود دارد، جنگی ظالمانه را ایجاد کرد، اما مدیریت ولایت‌فقیه و انسجام ملی، مانع از تحقق اهداف آنها شد.

وی تشریح کرد: در نهایت بااقتدار و باعزت ملی، ایران اسلامی به تمام جهان نشان داد که هیچ دشمن خارجی نخواهد توانست با آمادگی کامل نیرو‌های مسلح همیشه قهرمان جمهوری اسلامی، ذره‌ای گزند و آسیب به میهن ما وارد کند؛ همین عامل باعث شد تا در نهایت برای آتش‌بس التماس کنند.

رئیس شورای شهر اردبیل اضافه کرد: جوانان و نوجوانان امروز که نسل مبین انقلاب لقب گرفتند، در تمام عرصه‌های علمی، اقتصادی و فناوری‌های برتر نوین جهانی، دست‌به‌دست هم داده و تا پای جان از میهن و ولایت‌فقیه خود دفاع خواهند کرد.

بودجه ورزشی اردبیل ۱۰ برابر شده است

سیدهاشمی با اشاره به آغاز به کار مسابقات ورزشی فوتسال در اردبیل بیان کرد: حماسه ۹ دی، حماسه‌ای فراموش‌نشدنی بود تا نسل امروز نیز به نیابت از همان نسل قهرمان، در نهایت جوانمردی و در قالب تیم‌های ورزشی به رقابت بپردازند.

وی با بیان اینکه بودجه‌های سنواتی ورزشی اردبیل از سال ۱۴۰۰ تا کنون ۱۰ برابر افزایش‌یافته است، گفت: نشاط و شادابی در جامعه با محوریت نسل امروز تحقق خواهد یافت تا شاهد حضور نسلی پویا و آینده‌ساز برای کشور باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار