وزیر خارجه مصر: شرایط لازم برای اعتمادسازی و تداوم همکاری میان ایران و آژانس فراهم شود

وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با رافائل گروسی بر اهمیت تداوم تلاش‌ها برای اعتمادسازی و فراهم کردن شرایط لازم جهت تداوم همکاری میان ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکید کرد.
کد خبر: ۸۰۰۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳ - 16December 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر و رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در تماسی تلفنی درخصوص راه‌های تقویت همکاری قاهره و آژانس و تحولات پرونده هسته‌ای ایران تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه مصر: شرایط لازم برای اعتمادسازی و تداوم همکاری میان ایران و آژانس فراهم شود

عبدالعاطی در این گفت‌و‌گو ضمن تاکید بر اینکه کشورش خواهان تداوم همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی است، از نقش محوری این آژانس در چارچوب اجرای معاهده عدم گسترش سلاح هسته‌ای تقدیر کرد.

وزیر خارجه مصر و مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در ادامه به گفت‌و‌گو در خصوص پرونده هسته‌ای ایران پرداختند و در این میان عبدالعاطی بر اهمیت تداوم تلاش‌ها برای اعتمادسازی و فراهم کردن شرایط لازم درچارچوب تداوم همکاری میان ایران و آژانس تاکید کرد.

وزیر خارجه مصر همچنین فراهم کردن فرصت واقعی برای رسیدن به راه حل دیپلماتیک و از سرگیری مذاکرات و رسیدن به توافق فراگیر درخصوص پرونده هسته‌ای ایران را خواستار شد؛ توافقی که منافع تمام طرف‌ها را در نظر بگیرد و در تحقق امنیت و ثبات در منطقه سهیم باشد.

انتهای پیام/281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار