امیر معظمی‌گودرزی: رانندگان، محور تحرک و پشتیبانی عملیاتی یگان هستند

فرمانده گروه ۴۴ توپخانه نزاجا با اشاره به نقش رانندگان در دفاع مقدس هشت ساله و ۱۲ روزه، گفت: بخش مهمی از توان تحرک و پشتیبانی عملیاتی یگان را تأمین می‌کنند و نقش آنان در موفقیت مأموریت‌ها، نقشی اساسی و غیرقابل‌انکار است.
کد خبر: ۸۰۰۹۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶ - 20December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، امیر سرتیپ دوم «بابک معظمی گودرزی» فرمانده گروه ۴۴ توپخانه نزاجا در مراسمی به مناسبت روز حمل‌ونقل و در راستای پاسداشت زحمات رانندگان گروه ۴۴ توپخانه ارتش،  اظهار داشت: تلاش‌های رانندگان، علاوه بر پشتیبانی دقیق مأموریت‌ها، نقش مهمی در افزایش سرعت عمل، تحرک یگان و ارتقای آمادگی عملیاتی گروه دارد.

امیر معظمی‌گودرزی: رانندگان، محور تحرک و پشتیبانی عملیاتی یگان هستند

وی تصریح کرد: رانندگان، مکمل توان رزم یگان هستند و با مهارت، انضباط و هوشیاری، جلوه‌ای از حرفه‌ای‌گری و تعهد سازمانی را به نمایش می‌گذارند. این تلاش‌ها، علاوه بر تأمین جابه‌جایی ایمن و به‌موقع تجهیزات و سامانه‌ها، موجب تقویت انسجام، هماهنگی و کارآمدی مجموعه نیز می‌شود.

امیر معظمی گودرزی اظهار داشت: برنامه‌ریزی منسجم در حوزه حمل‌ونقل و بهره‌گیری از آموزش‌های تخصصی، فرصتی مغتنم است تا رانندگان با آمادگی کامل در مأموریت‌ها و فعالیت‌های مختلف حضور یابند و نقش خود را در پشتیبانی رزمی و عملیاتی به‌خوبی ایفا کنند. ارتقای توانمندی‌های فردی و جمعی کارکنان همواره از اولویت‌های نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده و این تجلیل، نمونه‌ای از اهتمام مستمر به پاسداشت تلاش‌های نیروهای خدوم یگان است.

وی در پایان افزود: مشارکت فعال رانندگان در مأموریت‌ها و بهره‌گیری از آموزش‌های ارائه‌شده، علاوه بر افزایش کارآمدی و ایمنی، نقش مهمی در تقویت آمادگی عملیاتی گروه ۴۴ توپخانه نزاجا دارد و نشان‌دهنده نگاه همه‌جانبه نیروی زمینی ارتش به ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری کارکنان است.

جمعی از رانندگان پرتلاش که در مأموریت‌های مختلف عملکرد برجسته‌ای از خود نشان داده بودند، در این مراسم تجلیل شدند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار