برگزاری پویش «یلدای مهربانی» به همت دانش‌آموزان بسیجی در گیلان

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه قدس گیلان با اشاره به فرا رسیدن شب یلدا از اجرای پویش «یلدای مهربانی» به همت دانش‌آموزان بسیجی در سراسر استان گیلان خبر داد.
کد خبر: ۸۰۱۱۵۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸ - 20December 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، سرهنگ «محمدمهدی نیازمند» رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه قدس گیلان امروز در حاشیه «پویش یلدای همدلی» در رشت با اشاره به فرارسیدن شب یلدا اظهار داشت: این حرکت در سراسر استان توسط دانش‌آموزان بسیجی در حال اجرا است.
برگزاری پویش «یلدای مهربانی» به همت دانش‌آموزان بسیجی در گیلان
رئیس سازمان بسیج دانش آموزی سپاه گیلان افزود: در این پویش، دانش‌آموزان با کمک خانواده‌ها و اولیای مدارس، به‌ویژه همکلاسی‌ها و دوستان خود، بسته‌های یلدایی را برای خوشحال کردن همنوعان تهیه کرده‌اند. 
 
وی تصریح کرد: امروز معاونت سما با همکاری دانش‌آموزان و خانواده‌ها بیش از ۶۰۰ بسته یلدایی تهیه کرده و در حال توزیع میان افراد کم‌برخوردار است. این اقدام علاوه بر تأمین نیاز‌های مادی، پیام‌آور همدلی، امید و شادی در یکی از سنتی‌ترین شب‌های ایرانی است.
 
امیرحسین بازیار معاون مدارس سما استان گیلان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه توزیع ۶۵۰ بسته میوه با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها به مناسبت شب یلدا انجام شده است گفت: در این پویش تلاش شد هر دانش‌آموز با اهدای تنها یک میوه، سهمی هرچند کوچک، اما ارزشمند در این حرکت جمعی داشته باشد؛ چرا که «قطره‌قطره جمع گردد وانگهی دریا شود» و همین مشارکت‌های کوچک می‌تواند منشأ آثار بزرگ اجتماعی باشد.
 
وی با تأکید بر رویکرد تربیتی مدارس سما تصریح کرد: آموزش مفاهیم انسانی و اجتماعی در عمل، تأثیر عمیق‌تری بر دانش‌آموزان دارد و این پویش فرصتی بود تا دانش‌آموزان با معنای واقعی همدلی و مسئولیت اجتماعی آشنا شوند.
 
‌بازیار با اشاره به پیام انسانی این حرکت گفت: پویش همدلی مدارس سما برگرفته از این باور است که «بنی‌آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند» و امیدواریم استمرار چنین برنامه‌هایی به تقویت پیوند میان مدرسه و جامعه منجر شود.
 
وی با اشاره به گرامیداشت یادو خاطره شهدا گفت: این بسته یلدایی به یاد شهید تهرانچی از شهدای جنگ اقتدار تهیه و توزیع خواهد شد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها