لزوم بهره‌گیری از الگو‌های موفق مسجدداری

نماینده ولی فقیه در مازندران لزوم بهره‌گیری از الگو‌های موفق مسجدداری تأکید کرد.
کد خبر: ۸۰۱۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۱ - 23December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (سه شنبه) در جلسه قرارگاه راهبری مساجد استان که با حضور حجت‌الاسلام «محمدجواد حاج علی اکبری» رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و رئیس قرارگاه ملی مسجد همراه بود، ضمن تبریک حلول ماه رجب و ایام، اظهار کرد: از زحمات و تلاش‌های این شورا کمال تقدیر و تشکر را دارم.

لزوم بهره‌گیری از الگو‌های موفق مسجدداری

وی افزود: در عصر و دوران شما نه تنها حوزه امامت جمعه بلکه مسئله مسجد و قرارگاه‌های فرهنگی جان و رونق تازه‌ای گرفتند.

آیت الله محمدی لائینی با بیان اینکه همه باید اعتراف کنیم که در حق مسجد کم‌توجهی و کوتاه کرده‌ایم، گفت: از اینکه رویکرد توجه به مسجد به‌وجود آمده خدا را شاکریم، همه اینها توصیه‌های رهبر معظم انقلاب است، خداوند ایشان را حفظ کند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با تقدیر از کسانی که دغدغه رفع گره‌های مربوط به مسجد را دارند، خاطرنشان کرد: ما باید چند نگاه دیگر نیز داشته باشیم، یکی نگاه به گذشته خودمان در مسجدداری و الگوبرداری از اقدامات موفق در این زمینه.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: اینکه ببینیم در مساجد با شیوه‌های موفق مسجدداری، توجه بیشتر مردم و حضور در نماز جماعت چگونه است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار