صالحی‌امیری: امید موتور محرکه توسعه است

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به رویکرد کلان دولت گفت: انسجام ملی، امیدآفرینی اجتماعی و کارآمدی اجرایی سه محور اصلی دولت است و امید موتور محرکه توسعه محسوب می‌شود.
کد خبر: ۸۰۲۲۴۸
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷ - 25December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «سیدرضا صالحی‌امیری» وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی امروز (پنجشنبه) در آئین نکوداشت مقام علمی و شخصیتی استاد «علی قائمی‌امیری» که در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد، با اشاره به تجربه‌های تاریخی پیش از انقلاب اظهار داشت: اگر امروز با چالش‌هایی روبه‌رو هستیم، ریشه آن در فاصله گرفتن از تربیت انسان توسعه‌یافته است.

امید موتور محرکه توسعه است؛ ناامیدی بزرگ‌ترین تهدید سرمایه اجتماعی

وی با انتقاد از توسعه نفت‌محور افزود: توسعه ایران از مسیر نفت آغاز شد و این مسیر نادرست همچنان مانع پیشرفت کشور است؛ در حالی‌که ریل توسعه باید از مدرسه، دانشگاه، حوزه، نخبگان و خانواده عبور کند.

صالحی‌امیری با اشاره به آسیب‌های اجتماعی موجود در جامعه تأکید کرد: این مشکلات ناشی از دور شدن از زیست فرهنگی و نظام تعلیم و تربیت است.

این مسئول همچنین رویکرد کلان دولت را بر سه محور انسجام و وفاق ملی، امیدآفرینی اجتماعی و کارآمدی اجرایی دانست و گفت: ناامیدی بزرگ‌ترین تهدید سرمایه اجتماعی و امید موتور محرکه توسعه است.

صالحی‌امیری با بیان اینکه دولت هیچ شأنی جز خدمت به مردم برای خود قائل نیست، اذعان داشت: ما از گرانی، تورم و فشار‌های اقتصادی آگاهیم و خود را موظف به پاسخگویی و اقدام می‌دانیم.

وی راهبرد جمهوری اسلامی ایران را مبتنی بر مقاومت در برابر زیاده‌خواهی دشمن و دیپلماسی برای تأمین منافع ملی عنوان کرد و گفت: این مسیر هزینه دارد.

وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه با تجلیل از استاد «علی قائمی‌امیری» او را شخصیتی علمی و فرهنگی دانست که بیش از پنج دهه به این سرزمین خدمت کرده و نامش در حافظه فرهنگی ملت ایران ماندگار است.

صالحی‌امیری با اشاره به پیوند عاطفی و تاریخی خود با استاد قائمی‌امیری گفت: ترجیح دادم امروز به‌جای بحث‌های رسمی، وارد گفت‌وگویی عاطفی شوم؛ چراکه نسبت من با این شخصیت فراتر از مناسبات اداری است.

وی با بازخوانی خاطرات دوران تحصیل در بابل و اشاره به نامه‌های استاد قائمی‌امیری از دوران تحصیل در دانشگاه سوربن پاریس خازطرنشان کرد: این خاطرات بازتابی از پیوند عمیق علم، ایمان، اخلاق و زیست روزمره است؛ نکته‌ای که پس از نیم قرن همچنان در ذهن من زنده مانده و حامل یک پیام تمدنی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار