بازداشت ۵ جوان سوری در یورش نیرو‌های اسرائیلی به قنیطره

نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی شامگاه یکشنبه در جریان یورش به حومه جنوبی قنیطره، ۵ جوان سوری را بازداشت کردند.
کد خبر: ۸۰۳۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵ - 29December 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المسیره یمن، جوانان سوری در حال جمع آوری قارچ‌های وحشی در زمین‌های کشاورزی نزدیک شهرک «کودنه» در حومه جنوبی قنیطره بودند که توسط نیرو‌های اشغالگر بازداشت کردند.

بازداشت ۵ جوان سوری در یورش نیرو‌های اسرائیلی به قنیطره

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، بازداشت‌شدگان که از اهالی استان درعا بودند، به پایگاه «تل الأحمر غربی» منتقل شده‌اند و اطلاعات بیشتری درباره سرنوشت یا وضعیت کنونی آنان در دست نیست.

این رویداد در حالی رخ داد که روز شنبه گذشته نیرو‌های اشغالگر به روستای «طرنجه» یورش برده و تا حاشیه شهرک «جباثا الخشب» در ریف شمالی قنیطره پیشروی کردند؛ اقدامی که بخشی از عملیات مکرر آنان در مناطق مرزی به شمار می‌رود.

بازداشت و یورش نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی در مناطق حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه سالهاست که در زمین‌های کشاورزی و مناطق مرزی نزدیک به بلندی‌های جولان اشغالی تکرار می‌شود.

این اقدامات غالباً جوانان و کشاورزان سوری را هدف قرار می‌دهد و با بهانه‌های مختلف، از جمله ادعای جست‌وجوی منابع طبیعی یا مسائل امنیتی صورت می‌گیرد.

چنین رفتار‌هایی نگرانی‌های جدی ساکنان محلی را درباره امنیت و سلامتشان برانگیخته است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار