اعتراض به گرانی‌ها حق مردم؛ نه موج‌سواری علیه کشور

امروز تعدادی از کسبه در بازار تهران با ابراز ناراحتی از نوسانات ارزی از بالار رفتن قیمت اجناس که بر خرید و فروش آنها تاثیر گذاشته است، خواستار اقدام فوری مسئولان برای تثبیت نرخ ارز و کاهش نوسانات قیمت‌ها شدند.
کد خبر: ۸۰۳۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵ - 29December 2025

گروه سیاسی دفاع‌پرس: امروز تعدادی از کسبه در بازار تهران با ابراز ناراحتی از نوسانات ارزی از بالار رفتن قیمت اجناس که بر خرید و فروش آنها تاثیر گذاشته است، خواستار اقدام فوری مسئولان برای تثبیت نرخ ارز و کاهش نوسانات قیمت‌ها شدند. 

این اعتراضات، اگرچه از حقوق طبیعی مردم برای بیان نارضایتی خود نشأت می‌گیرد، اما هم‌زمان بستری شده است تا گروه‌های معاند و ضدانقلاب از جمله شبکه‌های خارج‌نشین و سازمان‌هایی مانند منافقین و گروه‌های تجزیه‌طلب از آن به نفع اهداف خود استفاده کنند و موج سواری سیاسی انجام دهند.

اعتراض به گرانی‌ها حق مردم؛ نه موج‌سواری علیه کشور

افزایش فشار‌های اقتصادی و کاهش توان معیشتی مردم در ماه‌های اخیر باعث شده تا صدای اعتراضات اجتماعی بلند شود. گرانی کالا‌های اساسی، افزایش تورم، مشکلات اشتغال و کاهش قدرت خرید از جمله دلایلی است که تعدادی از کسبه بازار را به خیابان‌ها کشانده است. این اعتراضات، فارغ از هر انگیزه سیاسی، نمایانگر حق طبیعی مردم برای بیان نارضایتی و مطالبه حقوق خود است.

با این حال، در فضای فعلی، برخی جریان‌ها و گروه‌های معاند خارج از کشور از جمله سازمان منافقین، گروه‌های تجزیه‌طلب و شبکه‌های رسانه‌ای وابسته به دشمنان، تلاش دارند اعتراضات مردمی را به ابزاری برای منافع خود تبدیل کنند. این گروه‌ها با بازنمایی نادرست اعتراضات، تحریف اخبار و تشویق به اقدامات خشونت‌آمیز، سعی دارند اعتماد عمومی را به نظام خدشه‌دار کنند و به اهداف سیاسی و رسانه‌ای خود برسند.

یکی از نکات قابل توجه در این میان، بهره‌برداری هدفمند ضدانقلاب از فضای روانی و اجتماعی کشور است. این جریان‌ها نه‌تنها دغدغه‌های واقعی مردم را منعکس نمی‌کنند، بلکه با تقویت اخبار دروغین و شایعات، می‌کوشند اعتراضات قانونی و مدنی را به ابزار ضدایرانی تبدیل کنند. بررسی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که این گروه‌ها با تمرکز بر لحظات بحرانی و پراکنده سعی دارند تصویر نادرستی از جامعه و اعتراضات ارائه دهند.

در این شرایط، مسئولان و نهاد‌های مربوطه نیز تأکید کرده‌اند که حق اعتراض برای مردم محفوظ است، اما جلوگیری از بهره‌برداری دشمنان از این فضا ضروری است. راهکار‌های پیشنهادی شامل اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف، پاسخگویی به مطالبات اقتصادی مردم و مدیریت هوشمند رسانه‌ای است تا هم حقوق مردم محترم شمرده شود و هم جلوی اقدامات مغرضانه و سوءاستفاده‌های سیاسی گرفته شود.

همچنین کارشناسان اجتماعی و سیاسی بر این نکته تأکید دارند که مقابله با موج‌سواری ضدانقلاب نیازمند آگاهی عمومی و تقویت ظرفیت‌های داخلی است. مردم با درک درست از اهداف گروه‌های معاند، می‌توانند اعتراضات خود را به شکل سالم و قانونی ادامه دهند بدون آنکه در مسیر برنامه‌های دشمن قرار بگیرند. به این ترتیب، تحقق عدالت اجتماعی و امنیت ملی همزمان امکان‌پذیر می‌شود.

در مجموع وضعیت کنونی نشان می‌دهد که اعتراضات مردمی ناشی از مشکلات اقتصادی، حق طبیعی شهروندان است؛ اما ضرورت دارد که ضمن احترام به این حق، مراقبت شود که جریان‌های معاند نتوانند از آن برای اهداف سیاسی و مخرب خود استفاده کنند. زیرا هرگونه رفتارهای ساختارشکنانه سیاسی نه‌تنها هیچ کمکی به بهبود شرایط موجود نمی‌کند بلکه زمینه را برای بروز ناامنی که خواست دشمنان هم همین موضوع است، آماده و مهیا می‌کند.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها