روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه ادارات و مراکز آموزشی کردستان تعطیل اعلام شد

استان کردستان روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۴ تمامی ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها و مراکز آموزش عالی را به‌جز مراکز امدادی، درمانی و خدماتی تعطیل اعلام کرد. این تصمیم در راستای مدیریت بهینه مصرف انرژی و تأمین انرژی پایدار اتخاذ شده است.
کد خبر: ۸۰۳۳۹۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰ - 30December 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، بر اساس اطلاعیه رسمی استانداری کردستان و مصوبه کارگروه مدیریت مصرف بهینه انرژی، روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه تمامی ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان تعطیل خواهد بود. استثنا در این تصمیم شامل مراکز امدادی، درمانی و خدماتی است که به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
 
روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه ادارات و مراکز آموزشی کردستان تعطیل اعلام شد
 
طبق این اطلاعیه، آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی در نوبت‌های صبح و بعدازظهر به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود تا دانش‌آموزان و دانشجویان از این تعطیلی متاثر نشوند. با این حال، آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم طبق برنامه زمان‌بندی اعلام‌شده، در موعد مقرر برگزار خواهد شد.
 
در بخش دیگری از این اطلاعیه بر لزوم مدیریت بهینه مصرف انرژی تأکید شده و از مدیران محترم ادارات و مدارس خواسته شده است نسبت به خاموش بودن سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در ساعات تعطیلی نظارت کامل داشته باشند.
 
استانداری کردستان از شهروندان خواسته است با رعایت این دستورالعمل‌ها، همکاری لازم را در مصرف بهینه انرژی داشته باشند تا پایداری منابع انرژی در استان تضمین شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار