اخبار انتظامی پایتخت؛ از دستگیری اوباش تا کشف سلاح گرم از باند مواد فروش

کلانتری‌ها نوک پیکان مقابله با مجرمان هستند و امنیت را در سراسر کشور تأمین می‌کنند. در این بسته خبری مهم‌ترین اخبار کلانتری‌های تهران را مرور می‌کنیم.
کد خبر: ۸۰۳۷۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶ - 01January 2026

گروه جامعه دفاع‌پرس: امنیت بستر مناسب فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است؛ یکی از ارکان‌ اصلی برقرای امنیت داخلی فرماندهی انتظامی کل کشور است که همواره با اشراف اطلاعاتی و اقدامات به موقع در تمام صحنه‌ها توانسته مجرمان را به زانو درآورَد.

اخبار انتظامی پایتخت؛ از دستگیری اوباش تا کشف سلاح گرم از باند مواد فروش

پایان سرقت‌های سریالی خودرو

سرهنگ «محمد افشار» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: با وقوع چند فقره سرقت لوازم و محتویات داخل خودرو که به روش تخریب شیشه انجام می‌شدند، دستگیری عاملان سرقت در دستور کار ماموران کلانتری ۱۳۴ شهرک قدس قرار گرفت.

وی اضافه کرد: عوامل انتظامی با بازبینی دوربین‌های مداربسته و شگرد‌های نوین پلیسی، هویت سارقان را که ۲ تن بودند شناسایی و اطلاعات آنها را در اختیار سایر یگان‌های گشت زنی قرار دادند.

سردار افشار تصریح کرد: عوامل انتظامی حین گشت زنی‌های هدفمند خود، سارقان را حین سرقت از یک خودروی سواری که در یک مکان خلوت پارک شده بود مشاهده و برای دستگیری آنها وارد عمل شدند.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: متهمان با مشاهده ماموران بلافاصله متواری شدند که در یک تعقیب و گریز کوتاه به صورت پیاده زمینگیر و دستگیر شدند.

وی گفت: متهمان در کلانتری به جرایم خود مبنی بر ۱۶ فقره سرقت لوازم و محتویات داخل خودرو اعتراف و تاکنون چهار تن از شکات آنها را نیز شناسایی کرده‌اند. متهمان نیز برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی تحویل داده شدند. 

سرهنگ افشار به شهروندان توصیه کرد: شهروندان با رعایت هشدار‌های پلیسی و ایمن کردن خودرو‌های خود و عدم پارک خودرو در محل‌های تاریک و خلوت از وقوع این نوع سرقت‌ها جلوگیری کنند.
 
سارق کش‌روزن راهی زندان شد 

سرهنگ «سید امین موسوی» سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: با گزارش چند فقره سرقت به شیوه کش‌روزنی از چند فروشگاه در حوزه استحفاظی کلانتری ۱۶۱ ابوذر، ماموران کلانتری تحقیقات خود را در این خصوص آغاز کردند.

وی اضافه کرد: تیم عملیات کلانتری با بازبینی دوربین‌های مداربسته و تحقیقات فنی، موفق شدند هویت سارقان را شناسایی و برای تسریع در زمان دستگیری، اطلاعات وی در اختیار تمامی واحد‌های گشتی قرار گرفت.

سرهنگ موسوی تصریح کرد: متهم حین کش روی از یک فروشگاه مشاهده که بلافاصله وی توسط ماموران پلیس زمینگیر و دستگیر شد.

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: متهم که دارای سوابق متعدد مشابه بوده پس از اعتراف به جرائم خود همراه با پرونده تشکیل شده راهی دادسرا شد.

وی به شهروندان توصیه کرد: کسبه با نصب دوربین‌های مداربسته و هوشیاری در هنگام مراجعه افراد مشکوک می‌توانند از وقوع این گونه سرقت‌ها جلوگیری کنند و در صورت رویت هرگونه مورد مشکوک آن را سریعا به پلیس ۱۱۰ انتقال دهید.
 
دستگیری مخلان امنیت عمومی با شلیک پلیس

ماموران مرکز عملیات پلیس اطلاعات خبری را در خصوص درگیری سه تن از اراذل و اوباش با سلاح گرم و سرد در محله پونک تهران دریافت و برای دستگیری متهمان وارد عمل شدند.

بنابراین گزارش، در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد سه تن از اوباش با سلاح سرد اقدام به درگیری و سلب آسایش شهروندان کرده‌اند که با به کارگیری روش‌های انتظامی و پلیسی پاتوق این متهمان در یکی از خیابان‌های پونک شناسایی شد.

متعاقبا، در یک عملیات ضربتی هر سه تن در مخفیگاهشان بازداشت شده و به همراه سلاح‌های سرد و گرمی که در مخفیگاهشان بود، به پلیس اطلاعات منتقل و تحت بازجویی قرار گرفتند.

گفتنی است، متهمان در بازجویی‌های انجام شده به جرائم خود اعتراف و پس از تکمیل پرونده راهی دادسرا شدند.
 
کشف سلاح گرم در دستگیری اعضای باند مواد فروش

سرهنگ «صادق ضرونی» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: با رصد‌های اطلاعاتی و گزارش‌های به دست آمده کلانتری ۱۴۴ جوادیه تهرانپارس، ماموران کلانتری یک کارگاه نجاری که محل توزیع مواد مخدر بود را شناسایی کردند.

وی اضافه کرد: ماموران با هماهنگی قضایی به مخفیگاه متهمان که ۲ تن بودند ورود کرده و در یک عملیات ضربتی آنها را زمینگیر و دستگیر کردند.

سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: در بازرسی اولیه از مخفیگاه متهمان مقدار ۲۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع روانگردان و همچنین ابزار مخصوص بسته بندی نیز کشف شد که به همراه متهمان به کلانتری انتقال داده شدند.

وی افزود: متهمان در کلانتری به جرم خود مبنی بر فروش و توزیع مواد مخدر و همدستی با یک توزیع کننده دیگر اعتراف که ساعاتی بعد متهم دیگر در یکی از پاتوق هایش شناسایی و دستگیر شد. در بازرسی صورت گرفته از خودرو متهم نیز یک سلاح گرم کشف شد.

وی بیان داشت: متهمان پس از اعترافات خود برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی تحویل داده شدند.

سرهنگ ضرونی به شهروندان توصیه کرد: پلیس در هر شرایطی در مقابله با سوداگران مرگ و جلوگیری از آسیب‌ها از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
 
 پایان کار سارق در عملیات پلیس 

سرهنگ «رضا صادقی‌پور» سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت بیان داشت: با وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی و مشاعات ساختمانی در سطح حوزه استحفاظی کلانتری ۱۱۷ جوادیه، تیم عملیات کلانتری برای دستگیری عامل این سرقت‌ها وارد عمل شدند.

وی اضافه کرد: ماموران با رصد‌های اطلاعاتی و شگرد‌های نوین پلیسی موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه سارق شدند و با هماهنگی قضایی در یک عملیات ضربتی وی را قبل از هرگونه اقدامی دستگیر کردند.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت اضافه کرد: متهم که دارای سوابق متعدد کیفر‌ی بوده در بازجویی‌های فنی به هشت فقره سرقت مبنی بر سرقت خودرو، لوازم و محتویات داخل خودرو، اماکن خصوصی، دوچرخه و... اعتراف کرد.

وی ادامه داد: متهم با شناسایی ۲ تن از شکات برای سیر مراحل قانونی راهی دادسرا شد.

سرهنگ صادقی‌پور به شهروندان توصیه کرد: با ارتقای سیستم امنیتی اماکن خصوصی با نصب دوربین‌های مداربسته و دزدگیر امکان سرقت را به حداقل برسانند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک حتما به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
 
سارقان مسلح دیوار، با سلاح گرم برای دریافت کالا حاضر می‌شدند

 سرهنگ «سید قاسم موسوی‌فر» فرمانده پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ اظهار داشت: اواخر آبانماه امسال پرونده‌ای با موضوع سرقت محموله ۲ تن برنج به ارزش تقریبی هفت میلیارد ریال به شکایت یکی از شهروندان از کلانتری مشیریه به این پایگاه واصل شد.

وی افزود: شاکی در تحقیقات اولیه اعلام داشت قصد فروش ۲ تن برنج را از طریق برنامه «دیوار» داشته که فردی ناشناس با معرفی خود به نام «م» با وی تماس گرفته و پس از جلب اعتماد، در زمان تحویل بار با ارسال رسید‌های جعلی واریز وجه، راننده و خودرو را به محل خلوتی در محدوده مشیریه هدایت کرده است.

فرمانده پایگاه ششم پلیس آگاهی ادامه داد: در محل، ۲ جوان مسلح به چاقو و قمه با تهدید و توسل به زور، محموله برنج را از خودروی شاکی تخلیه و به یک دستگاه خودروی نیسان دیگر منتقل کرده و از محل متواری شدند.

سرهنگ موسوی‌فر تصریح کرد: با توجه به ایجاد احساس ناامنی، رسیدگی به پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار تیم مبارزه با سرقت‌های زورگیری قرار گرفت و کارآگاهان با انجام تحقیقات میدانی، بررسی دوربین‌های مداربسته و اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی مسیر انتقال بار و هویت عوامل اصلی شدند.

وی افزود: در ادامه یکی از سارقان به هویت "ص" که فردی سابقه‌دار بود، شناسایی و مشخص شد به همراه فرد دیگری به نام "ر" در روز سرقت در محدوده مشیریه حضور داشته‌اند. همچنین هویت فرد سوم که نقش طراح اصلی و جاعل رسید‌های بانکی را برعهده داشت، با نام "ن" ساکن کرج شناسایی شد.

فرمانده پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با اخذ نیابت قضایی از شعبه هشتم دادسرای تهران، سه تیم عملیاتی مجرب در قالب یک عملیات منسجم و همزمان به مخفیگاه‌های متهمان در کرج اعزام شدند و هر سه متهم دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد: در بازرسی از محل سکونت یکی از متهمان، حدود ۲ تن برنج مسروقه کشف و پرونده پس از تکمیل مراحل قانونی به پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد. متهم اصلی در بازجویی‌های اولیه به سرقت و کلاهبرداری بیش از پنج تن برنج از کشاورزان اعتراف کرد.

سرهنگ موسوی‌فر عنوان کرد: تاکنون تعدادی از شکات برای شناسایی متهم دعوت شده‌اند و تحقیقات برای شناسایی سایر همدستان، کشف اموال مسروقه و استرداد اموال مالباختگان همچنان ادامه دارد.
 
انتهای پیام/ 261

برچسب ها: فراجا ، پلیس ، دستگیری
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین