دست‌اندرکاران «جشنواره عمار» به دیدار مادر شهیدان خالقی‌پور رفتند

جمعی از دست‌اندرکاران جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور در منزل خانواده معظم شهیدان خالقی‌پور، با مادر گرانقدر شهیدان خالفی‌پور دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
کد خبر: ۸۰۴۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱ - 04January 2026

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، جمعی از دست‌اندرکاران جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور در منزل خانواده معظم شهیدان خالقی‌پور، با مادر شهیدان خالفی‌پور دیدار و گفت‌و‌گو کردند و ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره این شهیدان والامقام، از صبر، استقامت و همراهی خانواده‌های شهدا در مسیر انقلاب اسلامی تجلیل به عمل آوردند.

دست‌اندرکاران «جشنواره عمار» به دیدار مادر شهیدان خالقی‌پور رفتند

در این دیدار، محمدحسین صبوری، دبیر اجرایی شانزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار گفت: امسال چالش‌ها و سختی‌هایی زیادی در مسیر برگزاری جشنواره داشتیم که باتوجه به بی توجهی ارگان‌های فرهنگی و هنری متولی در کشور، محدودیت‌ها برای برگزاری جشنواره عمار شدیدتر هم شده است.

وی با بیان سختی‌های برگزاری جشنواره افزود: اگر بخواهیم تنها با محاسبات مادی و معمولی نگاه کنیم، حتی تا همین چند روز مانده به افتتاح جشنواره عمار نباید جشنواره‌ای برگزار می‌شد. شرایط مالی و اجرایی به‌گونه‌ای بود که امکان شروع هم وجود نداشت، اما در هر صورت از چهار ماه پیش کار آغاز شده است. تنها امید ما، دعای خانواده‌های شهدا و تأکید رهبر معظم انقلاب است که فرمودند اجازه ندهید حتی برای لحظه‌ای چراغ این جشنواره خاموش شود.

صبوری با تأکید بر نقش معنوی دیدار با خانواده‌های شهدا در تداوم مسیر جشنواره عمار بیان کرد: «اگر دعای شما و دیگر خانواده‌های شهدا نباشد، چرخ این جشنواره نیز به‌درستی نمی‌چرخد. اگر مانع و سنگ اندازی هم وجود داشته باشد، به برکت عنایت و دعای شهدا و مادران شهدا برطرف خواهد شد.

دبیر اجرایی شانزدهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی بیان کرد: «امسال، سال متفاوتی بود؛ درگیر جنگ بودیم و بیش از ۱۰۶۰ نفر از هموطن‌هایمان به شهادت رسیدند. حیف بود که این عَلَم زمین بماند و جشنواره برگزار نشود. با وجود همه سختی‌ها و چالش‌ها، تلاش کردیم که این پرچم برافراشته بماند.

محمدحسین صبوری با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از آثار جشنواره امسال، با محوریت جنگ، شهدای مقاومت و اتحاد مقدس تولید شده است، ادامه داد: برای حضور خانواده‌های داغ‌دیده و صبور شهدای جنگ اخیر در شانزدهمین دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار، برنامه ریزی خاصی داریم.

تأکید مادر شهیدان خالقی‌پور بر استمرار راه شهدا
در ادامه این دیدار، مادر بزرگوار شهیدان خالقی‌پور با تقدیر از تلاش‌های دست‌اندرکاران جشنواره عمار گفت: حدود ۱۶ سال است که از آغاز این مسیر می‌گذرد و از همان روز‌های اول، هر سال کار‌ها بهتر از سال قبل پیش می‌رود. بچه‌های جشنواره عمار با جان و دل کار می‌کنند. بیشتر شهدای هشت سال دفاع مقدس بسیجی‌های زیر ۲۰ سال بودند؛ جوان‌هایی که ایستادند و جانشان را فدا کردند تا امروز ما و مردم این کشور در امنیت زندگی کنیم. این‌که بعد از ۴۰ سال هنوز شما پای این راه ایستاده‌اید و از خون شهدا پاسداری می‌کنید، برای یک مادر شهید بزرگ‌ترین دلگرمی است.

مادر شهیدان خالقی‌پور با تأکید بر ضرورت زنده نگه داشتن جریان‌های انقلابی و فرهنگی بیان کرد: «نگذارید حتی یک لحظه چراغ عمار خاموش شود. اگر این مسیر نبود، شاید خیلی زود ناامید می‌شدیم. شهدا به شما کمک خواهند کرد.

ایشان با بیان خاطراتی از حضور خود در لبنان و مشاهده تأثیر مقاومت ملت ایران در میان مردم منطقه گفت: امروز ایران در دنیا سرآمد است و این عزت به برکت خون شهداست. دشمنان خیال خام دارند، اما ملت ما ایستاده است؛ همان‌طور که مادران شهدا ایستاده‌اند و با افتخار از راه فرزندانشان دفاع می‌کنند.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار