کمبود ۵۰ هزار تخت خوابگاهی در کشور

معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت گفت: با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی، در حال حاضر با کمبود ۵۰ هزار تخت خوابگاهی در کشور مواجه هستیم.
کد خبر: ۸۰۴۵۸۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹ - 05January 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، «مسعود حبیبی» معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت در دیدار با مسئولان و کارکنان حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اظهار داشت: طی هشت ماه گذشته، پیگیری و تلاش مستمر برای تکمیل ۲۸ هزار تخت خوابگاهی نیمه‌ساخته در مجموعه‌های مختلف دانشگاهی صورت گرفته و امیدواریم با تخصیص بودجه مناسب، این تخت‌ها هرچه زودتر به بهره‌برداری برسند.

کمبود ۵۰ هزار تخت خوابگاهی در کشور

وی با اشاره به اینکه معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت به ۱۷ همت بودجه برای اقدامات و فعالیت‌های خود نیازمند است، اظهار امیدواری کرد: با حمایت خیرین و دریافت بودجه از سوی سازمان برنامه و بودجه و نهاد‌های مرتبط، گام مؤثری در رفع نیاز‌های این معاونت برداشته شود.

حبیبی همچنین از اختصاص مبلغ قابل توجهی به معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یزد از محل دریافت یک‌ونیم همت اعتبار سازمان برنامه و بودجه خبر داد.

معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت بر ضرورت افزایش ضریب نفوذ مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی تأکید کرد و گفت: مسئولان و کارشناسان حوزه فرهنگی و دانشجویی باید بستر مشارکت دانشجویان را فراهم کنند.

وی ادامه داد: ترغیب دانشجویان به مشارکت فعال، تقویت مهارت‌های ارتباطی در دوران دانشجویی، آموزش همدلی و تاب‌آوری باید در حوزه فرهنگی دانشجویی صورت گیرد؛ چراکه خروجی نهایی این اقدامات، ارائه خدمات درمانی مناسب بر بالین بیمار پس از مهارت‌آموزی و آغاز خدمت‌رسانی در حرفه‌های پزشکی، پرستاری و دیگر رشته‌ها خواهد بود.

حبیبی به‌منظور نشست با رئیس دانشگاه، شرکت در جلسه هم‌اندیشی کنگره شهدای سلامت، حضور در جمع دانشجویان و دیدار با کارکنان معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه به یزد سفر کرده است.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار