رحماندوست: انتظار همراهی مسئولان بنیاد شهید در تحقیق و تفحص را داریم

نخستین جلسه رئیس بنیاد شهید با مجتبی رحماندوست رئیس کارگروه تخصصی ایثارگران مجلس برگزار شد.
کد خبر: ۸۰۵۰۹۳
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰ - 07January 2026

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، نخستین جلسه «سید احمد موسوی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثاگران با «مجتبی رحماندوست» رئیس کارگروه تخصصی ایثارگران کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در محل بنیاد شهید برگزار شد.

رحماندوست: انتظار همراهی مسئولان بنیاد شهید در تحقیق و تفحص را داریم

در این نشست رحماندوست با اشاره به خلاءها، کاستی‌ها و مشکلات پیش‌نویس تجمیع و اصلاح قوانین حوزه ایثارگران که در کمیسیون اجتماعی، فرهنگی دولت در حال بررسی است گفت: عقب ماندگی‌های لایحه بودجه ۱۴۰۵ در حوزه ایثارگران باید ببرسی شده و استفاده از ظرفیت کانون‌های نظارتی و هماهنگی در ارتقاء کیفی و کمی خدمات رسانی به ایثارگران و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت ضرورت دارد.

همچنین مجتبی رحماندوست اظهار داشت: تحقیق و تفحص از بنیاد شهید به سود این نهاد خواهد بود و انتظار می‌رود بنیاد از این اقدام در جهت بازشناسی مشکلات، اصلاح، ارتقاء ساختار و بهبود روش‌های خدمات رسانی استقبال کند.

گفتنی است موضوع تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران برای دومین بار در مجلس مطرح شده است و قرار است سه دوره مدیریتی اخیر یعنی دوره اول و دوم «سعید اوحدی» و دوره «امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» بررسی شود.  

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار