حجت‌الاسلام منتظری: نقش بسیج در شرایط امروز کشور مهم و خطیر است

رئیس دیوان عالی کشور گفت: نقش بسیج در شرایط امروز کشور، مهم و خطیر است و ان‌شاءالله همه ما به سهم خود وظیفه انقلابی خود را به نحو احسن انجام خواهیم داد.
کد خبر: ۸۰۵۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰ - 12January 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، جلسه هیئت اندیشه ورز پایگاه بسیج امام علی (ع) دیوان عالی و دادستانی کل کشور با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدجعفر منتظری» رئیس دیوان عالی کشور و اعضای هیئت اندیشه ورز تشکیل شد.

حجت‌الاسلام منتظری: زیر پرچم ترامپ و نتانیاهو زندگی راحتی وجود ندارد

علی‌اکبر بختیاری دبیر جلسه و فرمانده پایگاه بسیج امام علی (ع) و رئیس دفتر ریاست دیوان عالی کشور گزارشی از شان تشکیل جلسه و دستور آن مبنی بر لزوم بررسی نحوه جذب حداکثری در مرجع قضایی و بسیج با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و مسائل جاری ارائه کرد.

در ادامه رئیس دیوان عالی کشور در این جلسه ضمن تبیین سیاست‌های جاری رهنمود‌هایی مبتنی بر جذب حداکثری در بسیج و نقش بی‌بدیل آن در برهه حساس کنونی عنوان کرد.

حجت‌الاسلام منتظری ادامه داد: در طول ۴۷ سالی که از انقلاب اسلامی می‌گذرد شاهد عنایات خاص خداوند متعال در تمام بزنگاه‌های انقلاب بوده‌ایم و تردیدی در این موضوع نیست؛ بسیج این افتخار را داشته و دارد که همیشه در صحنه بوده و حضورش نه تنها در عرصه‌های جنگ، بلکه در تمام صحنه‌ها نمایان بوده است.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: نقش بسیج در شرایط امروز کشور، مهم و خطیر است و ان‌شاءالله همه ما به سهم خود وظیفه انقلابی خود را به نحو احسن انجام خواهیم داد و اگر کوتاهی کنیم عندالله پاسخگو خواهیم بود؛ چرا که ما سرمایه‌های بسیاری را تقدیم اسلام و انقلاب کرده‌ایم، خداوند به ما توفیق دهد بتوانیم راه شهدا را پیگیری کنیم.

وی با اشاره به اغتشاشات اخیر سازماندهی شده از سوی دشمن ادامه داد: دشمن با انواع توطئه‌ها و ایجاد آتش افروزی و اغتشاشات می‌خواهد جامعه را ناامید کند، اما قطعاً به نتیجه نخواهند رسید و به نوعی عرض خود می‌برد و زحمت ما می‌دارد. نظام جمهوری اسلامی ایران پایدار است و خداوند با دست غیب خود در دوران دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه پشتیبان این نظام بوده است. هر کسی اندک خردی داشته باشد متوجه می‌شود با حمایت و پشتیبانی و زیر پرچم عناصر خبییث، وحشی و دیوانه‌ای همچون ترامپ و نتانیاهو زندگی راحتی نخواهد داشت.

در ادامه هر یک از قضات عضو هیئت اندیشه ورز، نقطه نظرات خود را پیرامون دستور جلسه بیان کردند و خواستار برنامه ریزی و اجرای اقدامات لازم به منظور حصول نتیجه ملموس در مجموعه ساختمان کاخ دادگستری و انعکاس دغدغه‌های خود به مراجع مربوط شدند.

گفتنی است برنامه‌ریزی و اتخاذ راهبرد‌هایی برای توسعه امید، ایجاد انگیزه و دوری از ناامیدی در نیروها، انسجام درون دستگاهی و جذب و تفقد از نیرو‌های دلسرد شده از جمله مطالب محوری هر یک از اعضاء برای حصول جذب حداکثری و اصلاح امور احصاء و پیشنهاد شد.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار