تکرار حماسه ۲۲ بهمن در راهپیمایی ۲۲ دی مردم قم

مردم ولایتمدار و بصیر قم امروز دوشنبه ۲۲ دی پا به پای دیگر شهر‌های کشور با حضور دشمن شکن خود، بار دیگر اتحاد مقدس خویش و حماسه راهپیمایی ۲۲ بهمن سالگرد پیروزی انقلاب را تکرار کردند.
کد خبر: ۸۰۵۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۷ - 12January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قم،  مردم ولایتمدار و بصیر قم، دیار کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) امروز با برپایی راهپیمایی عظیم و دشمن شکن، حمایت خود از آرمان‌های انقلاب و مدافعان وطن و انزجار خویش از اغتشاشگران تروریست و برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه را نشان دادند.

تکرار حماسه ۲۲ بهمن در راهپیمایی ۲۲ دی مردم قم

راهپیمایان قبل از ساعت ۱۴ امروز در حالی که قرآن، تصاویر شهدا، پرچم‌های سه رنگ و نماد‌ها و دستنوشته‌هایی مبنی بر حمایت از ولایت و ارزش‌های انقلاب اسلامی در دست داشتند، از گوشه و کنار شهر خود را به میدان جهاد رساندند.

جمعیت انبوه حاضر در میدان جهاد که در بین آنها جمع زیادی از نوجوانان و جوانان و قشر‌های مختلف بخصوص پیشکسوتان دفاع مقدس و خانواده‌های معظم شهدا حضور داشتند، با مشت‌های گره کرده و فریاد‌های کوبنده، عزم راسخ خویش را در پاسداشت میراث شهدا و آرمان‌های امامین انقلاب نشان دادند و از دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و قضایی برخورد قاطع با آشوبگران را خواستار شدند.

جمعیت حاضر در راهپیمایی از حدود ساعت ۱۴:۳٠ با ادامه شعار‌های حماسی، از مسیر خیابان ۱۹ دی و چهارراه بازار به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) حرکت کردند و سرتاسر این مسیر طولانی مملو از افرادی شد که به عشق ولایت و دفاع از حافظان امنیت در این رزمایش حماسی و انقلابی حضور یافتند.

راهپیمایی امروز مردم قم، تکرار حماسه بی بدیل راهپیمایی عظیم جشن سالگرد پیروزی انقلاب در یوم الله ۲۲ بهمن و اعلام اتحاد مقدس خویش بود و نشان دادند تا آخرین قطره خون در برابر استکبار جهانی و بویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی و اذناب و مزدوران داخلی آنها خواهند ایستاد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار