گفتگوی دفاع‌پرس با جانبازان ۷۰ درصد (۵)

فیلم/ روایت جانباز ۷۰ درصد از نحوه مجروحیت در عملیات کربلا ۵

جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس، با بازگویی خاطرات مجروحیت خود در سال ۱۳۶۶ در خرمشهر، از لحظاتی سخن می‌گوید که با آتش سنگین دشمن به شدت مجروح و سرنوشت او را برای همیشه تغییر داد.
کد خبر: ۸۰۶۱۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲ - 14January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، جانباز ۷۰ درصد «سعید فرهادی» از نحوه مجروحیت خود در عملیات کربلای ۵ گفت: در تاریخ: ۱۳۶۶/۰۱/۲۶، مصادف با نیمه شعبان، ما داخل سنگر بودیم که ناگهان گلوله ای به نزدیکی سنگر اصابت کرد و سنگر پر از خاک شد. احساس کردم بدنم داغ شداغ شد. درد داشتم  ولی خون نمی‌آمد. یکی از امدادگران آمد بالای سرم. من به پشت افتاده بودم. گفت: “شهید شده.”

فیلم/ روایت جانباز ۷۰ درصد از نحوه مجروحیت در عملیات کربلا ۵

من را داخل آمبولانس گذاشتند و از آمبولانس به بیمارستان ولی‌عصر خرمشهر منتقل کردند. در خرمشهر یک عمل جراحی روی من انجام دادند. بعد من را پانسمان کردند و به آبادان بردند. در آبادان دو عمل دیگر روی من انجام دادند. بعد با هواپیما من را به بیمارستان ایران‌مهر تهران منتقل کردند.

آنقدر در بیمارستان خوابیده بودم که عصب سیاتیکم قطع شده بود. از شدت درد، از خواب بیدار شدم.  پرسیدم  “چی شده؟”. دکتر گفت: “عصب پای راستت حرکت کرده.” بعد از گذشت ۳۰-۴۰ سال از آن زمان، با این شرایط  همچنان دارم راه می‌روم، کشاورزی می‌کنم، حتی پایم از پای سالم قوی‌تر است. دیگر احساس  ناراحتی نمی‌کنم. الان دارم کار کشاورزی و باغداری‌ام را انجام می‌دهم.

 
 
/انتهای پیام
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار