افتتاح پروژه ۶۹۰ واحدی مسکن ملی شهرک بهشتی همدان

پروژه ۶۹۰ واحدی نهضت ملی مسکن در شهرک شهید بهشتی همدان امروز افتتاح شد و همزمان کلنگ اجرای فاز روبنایی آن نیز زده شد.
کد خبر: ۸۰۶۳۴۹
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۹ - 14January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، پروژه‌ ۶۹۰ واحد مسکونی در شهرک شهید بهشتی همدان، به عنوان بخشی از طرح نهضت ملی مسکن، امروز (چهارشنبه) افتتاح شد. این مراسم همزمان با بهره‌برداری از هجدهمین هزار و چهل‌وپنجمین واحد مسکن در قاب طرح روستایی نهضت ملی مسکن استان نیز برگزار شد.

افتتاح پروژه ۶۹۰ واحدی مسکن ملی شهرک بهشتی همدان

آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی موثقی» نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، نیز در این مراسم اظهار داشت: امیدواریم در آینده در همدان نه مستأجر و نه فقر مسکن باقی بماند و همه جوانان بتوانند به مسکن دسترسی یابند.

«حمید ملانوری‌شمسی» استاندار همدان نیز در این آیین بیان داشت: مسکن یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت استان است و به طور ویژه در حال پیگیری آن هستیم، چرا که نیازی اساسی و پرهزینه برای مردم است. او افزود: اگرچه در گذشته چالش‌هایی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن وجود داشت، اما با برنامه‌ریزی دقیق، پیشرفت‌های مثبتی داشتیم.

وی ادامه داد: این پروژه با کیفیت بالا اجرا شده و زیرساخت‌های اصلی مانند آب، فاضلاب، برق، گاز و پارکینگ در تمام واحدها نصب شده است. خدمات روبنایی نیز در اسرع وقت انجام خواهد شد. او همچنین اشاره کرد که ۳۳۰ نفر از متقاضیان در قاب حمایت از خانواده و جوانان در استان تعیین تکلیف شدند.

«مسعود رضایی» مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان همدان، نیز گفت: این پروژه از اردیبهشت ۱۴۰۱ در مساحتی بیش از پنج هکتار و در ۳۶ بلوک آغاز شده است. تمام واحدها دارای انبار و پارکینگ هستند و دستگاه‌های خدماتی در مسیر اجرای طرح حضور داشتند. او تصریح کرد: ۵۱۳ میلیارد تومان از سوی متقاضیان و ۳۷۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات از سوی بنیاد در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

وی همچنین اشاره کرد: ساخت مدرسه و مسجد برای ساکنان این منطقه اهمیت بالایی دارد و دستگاه‌های مربوطه در حال پیگیری آن هستند. او افزود: بنیاد مسکن استان در اجرای بخش‌هایی از طرح نهضت ملی مسکن مسئولیت دارد و در حال حاضر بیش از ۳۷ هزار واحد مسکن در شهر و روستا در حال اجرا است، از جمله ۱۷ هزار واحد در شهرها و ۲۰ هزار واحد در روستاها.

«عزیزی» مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان، نیز در ادامه متذکر شد: در این پروژه، فضای تجاری بیش از ۹۰۰۰ متر مربع، مسجد ۶۰۰ متر مربع، مدرسه بیش از ۸۰۰۰ متر مربع و فضای ورزشی ۱۰۸۱ متر مربع پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار