۲۵۵ نفر داوطلب انتخابات شورای اسلامی در استان مرکزی

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت: همزمان با سومین روز مهلت ثبت نام، شمار داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر‌های این استان، به ۲۵۵ نفر رسید.
کد خبر: ۸۰۶۳۷۷
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۳ - 15January 2026

به گزارش خبرگزاری دفاع‌پرس از اراک، «حسن قمری» اظهار داشت: زیرساخت‌های لازم در فرمانداری‌های استان مرکزی برای ثبت‌نام حضوری فراهم شده و در صورت اختلال اینترنت، تمامی فرمانداری‌ها آمادگی لازم برای ثبت‌نام و پذیرش حضوری داوطلبان انتخابات شوراهای شهر را دارند.

شمار داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر در استان مرکزی به ۲۵۵ نفر رسید

وی با اشاره به ثبت نام ۲۵۵ داوطلب در انتخابات شورای اسلامی شهرهای استان مرکزی گفت: ۲۳۱ نفر از ثبت‌نام‌کنندگان مرد و ۲۴ نفر نیز زن هستند.

رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی بیان کرد: داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر می‌توانند تا ۲۷ دی ماه جاری از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ عصر با وارد کردن نشانی keshvar.moi.ir در نوار نشانی صفحه مرورگر، از طریق پنجره واحد وزارت کشور وارد بخش ثبت‌نام داوطلبان شوراهای اسلامی شهر شوند و با تکمیل فرم بارگذاری شده و بارگزاری مدارک، ثبت‌نام خود را نهایی کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی بیان کرد: مدارک مورد نیاز شامل تصویر مدرک تحصیلی، کارت پایان خدمت و گواهی استعفا برای مشمولان است و مدرک تحصیلی مورد نیاز برای داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر حداقل فوق دیپلم و برای شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر، لیسانس و معادل آن است.

قمری با بیان اینکه هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در یازدهم اردیبهشت سال آتی برگزار می‌شود، گفت: انتظار می‌رود افرادی توانمند، کارآمد و با تجربه در این عرصه مهم حضور یابند.

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار