رونمایی از هفت کتاب جدید در مراسم هفتادمین سالگرد شهادت گروه فداییان اسلام
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، مراسم بزرگداشت هفتادمین سالگرد شهادت روحانی شهید سید مجتبی نواب صفوی و شهدای فداییان اسلام عصر امروز در مسجد امام موسی بن جعفر(ع) واقع در جوار آرامستان وادی اسلام و مزار شهدای فداییان اسلام برگزار شد.

در مراسم فوق، سیده صدیقه نواب صفوی دختر روحانی مبارز شهید نواب صفوی طی سخنانی با اشاره به اوضاع و احوال جامعه در زمان مبارزات آن شهید بزرگوار عنوان کرد: مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره) به پا خاستند تا اسلام در این ملت حاکم باشد.
وی افزود: دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام هرگز دست از کینه توزی و دشمنی خود با آرمانهای انقلاب بر نخواهند داشت و باید در این مسیر محکم و استوار و مقاوم پشت سر رهبر فرزانه خویش حرکت کنیم.
در ادامه، محمدمهدی عبدخدایی از یاران شهید نواب صفوی خاطراتی را از دوران زندگی مبارزاتی خویش، نخستین ارتباط ها با شهید نواب، دوران تبعید در برازجان و... بازگو کرد.
این مراسم با رونمایی از هفت کتاب جدید تحت عناوین نواب و حوزه علمیه، الفدایی، فلسطین، روایت آتش، نقش فداییان اسلام در ملی شدن صنعت نفت، مرد شماره ۲ فداییان اسلام و کتاب سید حسین امامی و نیز تقدیر از نویسندگان آنها به نامهای حجت الاسلام تقی حسینی، کمال السید، هاجر صفاییه و فرشته کوشکی همراه بود.
شعرخوانی حبیب الله معصوم از آزادگان دوران دفاع مقدس و مرثیه سرایی حسن شالبان به مناسبت سالروز شهادت امام موسی بن جعفر (ع) از دیگر بخشهای مراسم بود. در پایان، قبور مطهر شهیدان نواب صفوی، عبدالحسین واحدی و مظفر ذوالقدری در آرامستان وادی السلام گلباران شد.
در مراسم فوق، حجت الاسلام حسن هنرمند مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قم، حجت الاسلام مجید منتظرزاده فرمانده تیپ ۸۳ روحانیون رزمی تبلیغی امام جعفر صادق (ع) اکبر بختیاری نماینده اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان، پرسنل نیروی انتظامی و سپاه و بسیج، همرزمان شهدا، پیشکسوتان دفاع مقدس و قشرهای مختلف مردم حضور داشتند.
انتهای پیام/


