گزارش گاردین از اقتدار دستگاه امنیتی ایران و سرخوردگی اغتشاشگران

یک روزنامه انگلیسی، دستگاه امنیتی ایران را مقتدر و در مقابل، تروریست‌ها و اغتشاشگران را سرخورده و تنها توصیف کرد.
کد خبر: ۸۰۶۷۳۳
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰ - 18January 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، گاردین در گزارشی درباره استیصال آمریکا در قبال ایران نوشت: حمله به ایران می‌تواند اقدام تلافی‌جویانه تهران علیه آمریکا و «اسرائیل» را در پی داشته باشد.

گاردین: دستگاه امنیتی ایران را مقتدر و اغتشاشگران را تنها توصیف کرد

این رسانه غربی درباره تلاش ناکام واشنگتن و تل‌آویو برای دادن تنفس مصنوعی به اغتشاشگران نیز نوشت: دخالت آمریکا می‌تواند اتهام خارجی بودن منشأ اعتراضات ایران را بیش از پیش تقویت کند.

گاردین درباره اقتدار امنیتی ایران و جدا شدن صف معترضان از اغتشاشگران نیز اعلام کرد: اعتراضات نتوانست حاکمیت ایران را که دارای نیرو‌های امنیتی آموزش دیده است، در معرض تهدید قرار دهد.

این رسانه غربی با اشاره به تنها ماندن اغتشاشگران در روز‌های اخیر و نبود هیچ گونه حمایت داخلی و خارجی از آنها، عنوان کرد: آنها در وضعیت بلاتکلیفی قرار گرفته‌اند و برای بازگشت به خیابان‌ها مطمئن نیستند.

گاردین درباره سرخوردگی اغتشاشگران و مزدوران رژیم صهیونیستی و آمریکا در ایران تاکید کرد: آنها حس می‌کنند که مورد خیانت واقع شده‌اند.

تروریست‌ها و مزدوران سازمان‌های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در هفته‌های گذشته تلاش کردند تا از اعتراضات مردم ایران سوءاستفاده کرده و به مردم، نیرو‌های امنیتی و اموال عمومی آسیب بزنند.

جدا شدن صف معترضان از اغتشاگران، موجب تنها ماندن مزدوران شده و سرکردگان آنها دستگیر شدند. آنها که دستگیر نشده‌اند نیز روحیه خود را باخته و در پیگیری ماموریت خود مستاصل هستند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار