شناسایی و کشف سلاح، مهمات و مواد مخدر از اغتشاشگران در اراک+ فیلم

فرمانده سپاه حضرت روح الله، از حجم بالای کشف سلاح‌های گرم و سرد به همراه مواد مخدر از اغتشاشگران و تروریست‌های مسلح خبر داد.
کد خبر: ۸۰۷۰۵۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱ - 20January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، با تلاش فراجا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سربازان گمنام امام زمان (عج) بخشی از آلات کشف شده جنایات اغتشاشگران مسلح در نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.

شناسایی و کشف سلاح، مهمات و مواد مخدر از اغتشاشگران در اراک+ فیلم

 سردار «عمومهدی» فرمانده سپاه حضرت روح الله در نمایشگاه اقلام کشف شده از تروریست های مسلح در اراک گفت: اقلام یافت شده نشان دهنده‌ی این است که اغتشاشگران با با برنامه حساب شده وارد صحنه شدند. اقلامی که مورد استفاده قرار دادند بحث سلاح های سرد و سلاح های نظامی که توسط اغتشاشگران تهیه شده بود مثل کلت، سلاح های شکاری، سلاح ساچمه زن، قمه، دشنه، چاقو. اکثر کسانی که دستگیر شده بودند اعتراف کردند قبل از ورود به اغتشاشات از مواد مخدر گل یا مشروبات الکلی استفاده کرده بودند تا بتوانند با هیجان بیشتری در اغتشاشات شرکت کنند و نظم و آرامش شهر را بهم بزنند.

وی افزود:  انشاالله با هوشیاری و آگاهی مردم و فرزندان را آموزش دهیم تا توطئه های دشمن را آشکار کنند. ما با اعتراض هیج مشکلی نداریم. آن چیزی که ما محکم در برابر آن ایستاده ایم اغتشاش و برهم زدن نظم، امنیت عمومی و شهری است.

آیت الله «قربانعلی درّی نجف آبادی» نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در بازدید از این نمایشگاه گفت: مردم ما هوشیار بودند و همین جا هم یک پیام روشنی برای آمریکا و اسرائیل و دیگران داریم" شما کور خواندید ملت ما هوشیار و بیدارند و نه تنها این اغتشاشات باعث گسستن پیوند بین مردم نخواهد شد بلکه آنها را منسجم تر و قوی تر خواهد کرد. " 

 
/انتهای پیام
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار