استان تهران فردا تعطیل شد

استانداری تهران از تعطیلی کلیه ادارات و مؤسسات دولتی، بانک‌ها و شهرداری‌ها در سراسر استان خبر داد و اعلام کرد: مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی غیرحضوری و مجازی است.
کد خبر: ۸۰۷۷۲۳
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۶ - 23January 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس به نقل از روابط عمومی استانداری تهران، بر اساس گزارش سازمان هواشناسی و پیش‌بینی تداوم برودت هوا طی روز‌های آینده و بنا به مصوبه کارگروه مصرف بهینه انرژی استان تهران، کلیه ادارات و مؤسسات دولتی، بانک‌ها و شهرداری‌ها در سراسر استان تهران، تعطیل و مدارس (طبق اعلامیه آموزش و پرورش، غیر حضوری و مجازی و در بستر شاد)، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی غیر حضوری در روز شنبه چهارم بهمن‌ماه اعلام می‌شود.

استان تهران فردا تعطیل شد

این تعطیلی شامل بازار بورس، مراکز درمانی، امدادرسانی، انتظامی و خدماتی و شعب کشیک بانک‌ها نخواهد بود و این مراکز طبق روال معمول به ارائه خدمات ادامه خواهند داد.

شایان ذکر است زمان‌بندی ادامه امتحانات مدارس و دانشگاه‌ها متعاقباً از سوی ادارات آموزش‌وپرورش، مدارس و دانشگاه‌ها به اطلاع دانش‌آموزان، اولیا و دانشجویان خواهد رسید.

همچنین مقتضی است که کلیه ادارات و مؤسسات دولتی نسبت به خاموش نگه داشتن سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در روز تعطیل اقدام کنند.

از شهروندان گرامی نیز تقاضا می‌شود به‌منظور جلوگیری از افت فشار گاز و قطعی برق و در راستای رعایت رفاه حال هموطنان عزیز، حداکثر صرفه‌جویی در مصرف گاز و برق را مدنظر قرار دهند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار