امیر سرتیپ حاتمی:

قدرت نظامی ایران اسلامی دشمن را در موضع ضعف قرار داده است

جانشین وزیر دفاع گفت: یکی از علل احساس ضعف دشمن در مقابل ملت ایران قدرت نظامی جمهوری اسلامی است.
کد خبر: ۸۰۹۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵ - 17December 2013

قدرت نظامی ایران اسلامی دشمن را در موضع ضعف قرار داده است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیرسرتیپ "امیر حاتمی" در همایش تخصصی گزینش وزارت دفاع با بیان اینکه کار گزینش از جمله اموری است که نتایج مثبت یا منفی آن در میان مدت و بلندمدت نمایان می شود، گفت: گزینشگران حرفهای باید تصویری از 10 سال آینده یک نیرو را متصور باشند و با نگاه به آینده در جذب نیروها دقت کنند.

وی افزود: افق جذب در وزارت دفاع باید به گونهای باشد که شاهد جذب و بکارگیری کارکنان متعهد و با اخلاصی مانند شهیدان چمران، فکوری، نامجو، صیاد شیرازی  و صفوی  باشیم.
 
سرتیپ حاتمی در تشریح اهمیت جایگاه خطیر گزینشگران وزارت دفاع گفت: گزینشگران به مانند مدخل ورودی وزارت دفاع محسوب میشوند و باید با توجه به شأن و جایگاه افراد با آنان برخورد کرده و نهایت دقت و حساسیت را در جذب و گزینش کارکنان بکارگیرند.
 
وی افزود: بدون شک بخش اعظمی از قدرت دفاعی کشور که مؤلفه اصلی در قدرت ملی است، در گرو  جایگاه و نقش وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است و امروز یکی از دلایل احساس ضعف دشمن در مقابل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدرت نظامی کشور است.
 
جانشین وزارت دفاع در ادامه گفت: طبق فرمایش فرماندهی معظم کل قوا، وزارت دفاع حساسترین نقطه نظام است  و این مهم، حساسیت جایگاه و نیروی انسانی این وزارتخانه را بیش از پیش برجسته می کند، زیرا حفظ تمامیت ارضی، استقلال کشور و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و دستاوردهای آن از جمله مهمترین ماموریتهای نیروهای مسلح  است که قابل مقایسه با ماموریت هیچ مجموعهای در کشور نیست و وزارت دفاع مسئولیت پشتیبانی از چنین ماموریتهایی را به عهده دارد.
 
وی افزود: همان طور که ورود یک نیروی زبده و معتقد و کارآمد میتواند نقش مؤثری در آینده وزارت دفاع داشته باشد، ورود یک عنصر ناکارآمد نیز میتواند اثر تخریبی و منفی از خود به جای گذارد، به همین دلیل بسیار مهم است که بدانیم کسانی که وارد مجموعه وزارت دفاع میشوند، درک اولیهای از جایگاه حساس و مأموریت خطیر این وزارت خانه و نقش خود در آن داشته و به آن معتقد باشند.
 
امیر حاتمی در ادامه  ایمان، بصیرت و تقوا  را از مهمترین ویژگی ها و ملاکهای جذب نیرو دانست و گفت: در کنار این ویژگیها، باید تخصص علمی و دانش کاربردی به عنوان مکمل شخصیتی یک فرد، در جذب و بکارگیری آن مد نظر قرار گیرد.
 
وی گفت: عدالت محوری در جذب  باید سرلوحه کار گزینشگران قرار بگیرد و باید با تعامل و همدلی و همکاری با دیگر مجموعهها، بستر گزینش مطلوب در وزارت دفاع فراهم شود.
 
جانشین وزیر دفاع در پایان  با اشاره به ارزیابی مداوم گزینشگران در هسته گزینش وزارت دفاع خواستار شناسایی و تقدیر از افراد متعهد و کوشا در این مجموعه شد.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار