امام خمینی (ره) با پشتیبانی مردم، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند

استاندار خراسان رضوی گفت: امام خمینی (ره) سلاح، ارتش و قدرت رسانه‌ای نداشت و با کودتا، دخالت خارجی و معامله سیاسی پیروز نشد بلکه با پشتیبانی مردم، انقلاب را به پیروزی رساند و امروز نیز راه حفظ نظام و انقلاب حضور مردمی است.
کد خبر: ۸۰۹۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲ - 01February 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «غلامحسین مظفری» استاندار خراسان‌رضوی در آیین گرامیداشت آغاز دهه فجر و زنگ انقلاب که امروز (یکشنبه) در عرصه میدان شهدای مشهد برگزار شد، اظهار داشت: راهبرد روشن امام خمینی (ره) این بود که مردم را باور و به آنها تکیه کنیم و حکومت را خادم مردم بدانیم که اینها صاحبان قدرت هستند.

امام خمینی (ره) با پشتیبانی مردم، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند

وی ادامه داد: تخریب و ناامن‌سازی صدای مردم، راه حل مشکلات نیست بلکه گوش دادن، اصلاح و اقدام، راه حل است.

استاندار خراسان رضوی گفت: دفاع مقدس و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نشان داد اگر مردم پای کار باشند هیچ دشمنی نمی‌تواند ملت را شکست دهد.

مظفری با بیان اینکه انقلاب اسلامی با صداقت زنده مانده است، افزود: حق نداریم مشکلات را پنهان کنیم و حوادث اخیر یک زنگ هشدار بود و دشمن می‌خواست از درد و مشکلات مردم سوءاستفاده کند.

این مقام مسئول تصریح کرد: در اندیشه امامین انقلاب باید عدالت را اجرا، فساد را ریشه کن و کرامت مردم را حفظ کرد و جوانان را جدی گرفت و اگر برای جوانان برنامه نداشته باشیم دیگران برای آنها مسیر را تعیین خواهند کرد.

مظفری گفت: انقلاب اسلامی با مردم شروع شد و با عدالت، صداقت و خدمت واقعی به مردم ادامه خواهد یافت و مسئولان، خادم مردم هستند.

در آیین زنگ انقلاب که با حضور جمعی از دانش آموزان دختر و پسر مشهد برگزار شد شرکت‌کنندگان پرچم لبیک یا مهدی (عج) و مطیع امر رهبریم در دست داشتند. 

همچنین امروز به مناسبت آغاز دهه فجر رژه موتوری از میدان پرواز بلوار جمهوری اسلامی تا میدان شهدا برگزار شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار