بهره‌برداری از چهار طرح زیرساختی در منطقه آزاد اروند با دستور رئیس‌جمهور

بهره‌برداری از چهار طرح زیرساختی و سرمایه‌گذاری منطقه آزاد اروند به‌صورت ویدئوکنفرانس و با دستور رئیس‌جمهور و با حضور استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان محلی شنبه به بهره برداری رسید.
کد خبر: ۸۱۰۸۴۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴ - 07February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، بهره‌برداری از چهار طرح زیرساختی و سرمایه‌گذاری منطقه آزاد اروند امروز به‌صورت ویدئوکنفرانس و با دستور رئیس‌جمهور و با حضور استاندار خوزستان و جمعی از مسئولان محلی شنبه به بهره برداری رسید.

بهره‌برداری از چهار طرح زیرساختی در منطقه آزاد اروند با دستور رئیس‌جمهور

«مصطفی خانزادی» مدیرعامل و رئیس هیات‌مدیره سازمان منطقه آزاد اروند، در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری همزمان با دهه مبارک فجر اظهار داشت: عملیات بهسازی و آسفالت معابر با اعتبار ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال، در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و حمایت از شهرداری‌ها اجرا شده است.

وی افزود: همچنین طرح شبکه فاضلاب شهرک صنعتی با اعتباری بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال، در مسیر توسعه زیرساخت‌های صنعتی به بهره‌برداری رسید.

خانزادی ادامه داد: سالن ترمینال مسافری فرودگاه بین‌المللی آبادان با اعتباری بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال و با سرمایه‌گذاری مشترک وزارت راه و شهرسازی، با هدف ارتقای خدمات ناوبری و مسافری احداث شده و امروز به بهره‌برداری کامل رسید.

وی افزود: همچنین کارخانه پتروشیمی اروند در سایت صنعتی منطقه آزاد اروند با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی، در مدت ۳۶ ماه احداث و با اشتغال‌زایی مستقیم برای بیش از ۱۰۲ نفر آغاز به کار کرده است.

مدیرعامل و رئیس هیات‌مدیره سازمان منطقه آزاد اروند یادآور شد: کارخانه محمد صنعت نیز با هدف تولید و صادرات محصولات ساختمانی در حوزه گچ، با ظرفیت بیش از ۱۲ هزار تن و با سرمایه‌گذاری خارجی و بیش از سه میلیون دلار، فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی اظهار داشت: همچنین طرح‌های متعددی توسط فرمانداری‌های آبادان و خرمشهر با اعتباری بالغ بر ۱۵ هزار میلیون ریال به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها