توسعه فناوری‌های نوین و استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های هلال احمر

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: هم اکنون در خیلی از خدمات و عملیات‌های هلال احمر از فناوری‌های نوین و نرم‌افزار‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنیم.
کد خبر: ۸۱۱۳۵۳
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱ - 09February 2026

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، «پیرحسین کولیوند» رئیس جمعیت هلال احمر امروز دوشنبه در مراسم الحاق ۱۰۰ دستگاه پهپاد امدادی به جمعیت هلال احمر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همین قدر که هلال احمر در زمین و دریا امکانات و ادوات خیلی خوبی دارد و هم اکنون در آسمان نیز روز به روز امکانات خود را گسترش می دهد و آسمان را برای امدادرسانی به مردم در اختیار خودمان قرار می‌دهیم تا سرعت عملیات ما بالاتر برود.

توسعه فناوری‌های نوین و استفاده از هوش مصنوعی در عملیات‌های هلال احمر

وی افزود: این پهپادها ارزیابی ما را از خطرات و حوادث و نیاز‌ها خیلی سریع، دقیق و درست بالا می‌برد. همچنین جایی که مخاطرات بیشتری دارد و ممکن است امدادگر ما به خطر بیفتد، پهپاد می‌تواند کمک حال بزرگی برای ما باشد و نیازمندی‌ها را کمتر کند.

کولیوند گفت: وجود پهپاد هزینه‌های ما را به مراتب کم می‌کند و مکمل خوبی برای بالگردهایمان است اما جایگزین بالگرد نیست. همچنین می‌تواند توان فعالیت ما را به صورت شبانه روز و در شرایط بسیار سخت مانند هوای مه آلود، برف و باران بالاتر ببرد. همچنین این پهپاد برای حفظ جان افرادی که در حوادث کوهستان دچار مشکل می‌شوند و امکان ارتباطی ندارند، می‌تواند امکانات تغذیه‌ای و ارتباطی را ارسال بکند تا نیرو‌های اصلی ما با دقت و سرعت بیشتر به حادثه دیده کمک رسانی کنند.

رئیس جمعیت هلال احمر ابراز داشت: این الحاق یک الگوی بسیار موفقی است چون سرعت کار را بالاتر می‌برد و مدیریت میدان را منسجم‌تر، دقیق‌تر و موثرتر می‌کند. همچنین از نظر هزینه کرد برای پهپاد‌ها، حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد مشابه خارجی است اما کیفیت و امکانات  و دوربین‌هایی که دارد، بهتر است.

وی در ادامه گفت: این پهپادها با طراح‌هایی که دارند، می‌توانند در حوادث آتش سوزی بزرگ مانند جنگل و مکان های صعب العبور به ما کمک کند تا در سریعترین زمان، حریق را مهار کنیم.

کولیوند یادآور شد: ما دنبال هلال احمر هوشمند هستیم و این مسیر را با قدرت آغاز کرده‌ایم و هم اکنون در خیلی از خدمات و عملیات‌های هلال احمر از فناوری‌های نوین و نرم‌افزار‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنیم که هزینه‌های را نیز کمتر کرده است.

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به چشم انداز هوشمندسازی کامل هلال احمر ایران متذکر شد: ما برای این موضوع برنامه ۵ ساله داریم و هم اکنون مطابق آن پیش می‌رویم و پیشرفت خیلی خوبی نیز داشتیم. همچنین تعامل موثری در این زمینه با دانشگاه‌ها داریم تا با کمک آنها بتوانیم علم و عملیات را کنار هم قرار دهیم و خدمت رسانی مطلوبی به مردم عزیزمان ارائه کنیم.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار