حضور در ۲۲ بهمن ادامه راه شهدا و پاسخ به فتنه‌گران است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، راهپیمایی ۲۲ بهمن را امتداد فرهنگ ایثار، مقاومت و جهاد تبیین دانست.
کد خبر: ۸۱۱۷۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲ - 10February 2026

سرهنگ پاسدار «محمد امیری مقدم» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان قزوین، در گفتگو با خبرنگار دفاع پرس با دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: انقلاب اسلامی حاصل خون شهداست و حضور مردم در این روز، پاسداشت همان خون‌های پاک است.

 

وی با اشاره به حوادث اخیر گفت: اغتشاشات طراحی‌شده توسط جریان‌های وابسته به آمریکا و رژیم صهیونیستی، تلاشی برای فاصله انداختن میان مردم و انقلاب بود که با بصیرت عمومی ناکام ماند.

 

امیری مقدم افزود: ملت ایران همواره ثابت کرده‌اند که در دفاع از انقلاب، نظام و ولایت فقیه، یکپارچه و استوار در صحنه حضور دارند و ۲۲ بهمن امسال نیز جلوه‌ای دیگر از این وفاداری خواهد بود.

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار