سردار هاشمی فر: پلیس در مسیر تأمین آسایش و امنیت مردم هرگز کوتاه نخواهد آمد

فرمانده انتظامی لرستان، گفت: پلیس جمهوری اسلامی ایران هرگز در مسیر تأمین آسایش و امنیت مردم کوتاهی نخواهد کرد.
کد خبر: ۸۱۲۳۷۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۹ - 13February 2026
به گزارش  دفاع‌پرس از لرستان، سردار محمدرضا هاشمی فر امروز (جمعه) در جمع هم‌رزمان شهید امنیت «موسی آقایی» با بیان اینکه لباس پلیس، لباس نوکری و خدمت به مردم است، اظهار داشت: پلیس از بطن مردم برخاسته و جان خود را سپر امنیت و آرامش آنها می‌کند و شهادت در راه اعتلای ایران اسلامی و سربلندی مردمش را افتخار و آرزوی خود می‌داند.
 
سردار هاشمی فر: پلیس در مسیر تأمین آسایش و امنیت مردم هرگز کوتاه نخواهد آمد
 
وی گفت: امروز در سرزمین غیرت و دلاوری، در استان سرافراز لرستان، گرد هم آمده‌ایم تا با یکی از دلیرترین فرزندان این خاک وداع کنیم، مردی که جان خویش را سپر امنیت مردم کرد و با خون پاک خود برگ زرینی بر دفتر افتخارات پلیس افزود.
 
فرمانده انتظامی لرستان، افزود: دشمنان امنیت این مرزوبوم گمان می‌کنند با سلاح و خشونت می‌توانند اراده فرزندان این ملت را در هم بشکنند، اما فرهنگ ایثار و شهادت در این سرزمین ریشه‌ای عمیق دارد. شهید سرگرد «موسی آقایی» در رویارویی با سارقان مسلح، نه‌تنها از قانون، بلکه از حرمت خانه‌های مردم، از آرامش کودکان و از آسایش خانواده‌ها دفاع کرد. او رفت تا امنیت بماند.
 
سردار هاشمی فر با تأکید بر مردمی‌بودن پلیس، تصریح کرد: ما از میان همین مردم برخاسته‌ایم و به مردم تعلق داریم. لباس پلیس تنها یک پوشش سازمانی نیست؛ عهدی است باخدا و بندگانش. این لباس، لباس خدمت، فداکاری و جان‌فشانی است. شهید «آقایی» تا آخرین قطره خون بر این عهد وفادار ماند و نشان داد امنیت، واژه‌ای ساده نیست، بلکه حاصل ایستادگی مردانی است که بی‌ادعا در تاریکی شب بیدار می‌مانند تا مردم آسوده بخوابند.
 
وی با خطاب قراردادن خانواده معظم شهید، گفت: شما امروز داغدارید، اما سرافرازید، فرزند شما نه فقط متعلق به خانواده که فرزند همه ایران بود، او با نثار جان خویش، عزت و اقتدار را برای این سرزمین به یادگار گذاشت.
 
فرمانده انتظامی لرستان، ادامه داد: همکاران این شهید بزرگوار با عزمی راسخ‌تر و توکلی عمیق‌تر راه او را ادامه خواهند داد. پلیس جمهوری اسلامی ایران هرگز در مسیر تأمین آسایش و امنیت مردم کوتاهی نخواهد کرد، حتی اگر این راه با نثار جان همراه باشد. خون پاک این شهیدان ضامن پایداری امنیت کشور است و اجازه نخواهیم داد آرامش مردم خدشه‌دار شود.
 
سردار هاشمی فر، تصریح کرد: شهادت پایان راه نیست، آغاز مسئولیتی بزرگ‌تر برای همه ماست. ما عهد می‌بندیم که پاسدار قانون، حافظ امنیت و خادم صادق مردم بمانیم و راه این شهیدان را باصلابت ادامه دهیم. سلام و درود خدا بر روح بلند شهید سرگرد «موسی آقایی» و بر همه دلیرمردانی که در مسیر دفاع از امنیت و آرامش مردم، جان خویش را فدای ایران اسلامی می‌کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار