تشییع شهدای حادثه تروریستی عراق در شهرکرد و هفشجان

پیکر شهدای حادثه تروریستی عراق، از میدان ۱۲محرم شهرکرد تا امامزادگان حلیمه و حکیمه سلام الله علیهما تشییع می شوند.
کد خبر: ۸۱۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۷ - 18December 2013

تشییع شهدای حادثه تروریستی عراق در شهرکرد و هفشجان

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، نماینده ولی فقیه در استان و استاندار چهارمحال و بختیاری به مناسبت شهادت جمعی از مهندسین، تکنسینها و کارگران این استان در حادثه تروریستی استان دیاله عراق فردا چهارشنبه را روز عزای عمومی اعلام کردند.
در پیام مشترک حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام گلپایگانی و قاسم سلیمانی دشتکی، آمده است: بار دیگر با حادثه ای غم انگیز، غبار حزن و اندوه درفراق شهادت جمعی از هموطنان عزیز که در پی کسب معاش حلال جان شیرین خود را از دست داده اند، بر سر و روی همگان نشست و دل ها را در این مصیبت بزرگ جریحه دار و غمگین کرد.
این پیام می افزاید: حادثه دلخراش حمله ناجوانمردانه تروریست های سلفی به این عزیزان، آنچنان سنگین بود که قلب هر ایرانی پاک نهادی را لرزاند، که در این میان شهادت مظلومانه جمعی از هم استانی های عزیز در کنار دیگر هم میهنان، بر وسعت ماتم و سنگینی این غم می افزاید
در بخش دیگر این پیام آمده است: پرواز غریبانه این عزیزان را به پیشگاه امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری، مردم شریف استان قهرمان پرور چهارمحال و بختیاری و خانواده های معظم شهدای این حادثه جانکاه تسلیت گفته و روز چهارشنبه بیست و هفتم آذرماه 1392 در سراسر استان به مدت یک روز عزای عمومی اعلام میشود.
گفتنی است: تشییع شهدای حادثه تروریستی در شهرکرد ساعت 9:30صبح و در شهر هفشجان ساعت 10:30 صبح برگزار می شود.
برچسب ها: دفاع مقدس
نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین