یادواره ۲۳ شهید دانشگاه جامع علمی‌ـ‌کاربردی استان اصفهان برگزار شد

یادواره ۲۳ شهید دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان اصفهان با حضور خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان دانشگاهی، اساتید، مدرسان و دانشجویان برگزار شد.
کد خبر: ۸۱۳۲۳۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷ - 17February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اصفهان، در این مراسم، «دکتر غلامرضا کمالی» ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام اظهار داشت: امروز افتخار داریم در فضایی گرد هم بیاییم که روزی محل درمان جسم بوده و امروز به محفلی برای تداوم نهضت ایمان و ایثار تبدیل شده است. دانشگاه امروز رنگ دیگری داشت؛ اینجا کلاس درس نبود، بلکه کلاس عشق و ایمان بود.

یادواره ۲۳ شهید دانشگاه جامع علمی‌ـ‌کاربردی استان اصفهان برگزار شد

وی با اشاره به جایگاه شهدای دانشگاه، افزود: شهدای این دانشگاه جوانانی بودند از همین کوچه‌ها و کلاس‌ها، با همان آرزو‌ها و رویاها؛ اما با ایمانی بزرگ‌تر از دنیا، رفتند تا ما بمانیم و بدانیم که پیشرفت بدون فداکاری و رشد بدون ایمان، معنا ندارد.

کمالی با قدردانی ویژه از خانواده‌های معظم شهدا تصریح کرد: هر بار که چشمان خانواده‌های شهدا را می‌بینیم، گویی نگاه خود شهدا را دیده‌ایم؛ نگاهی سرشار از امید، رضا و سربلندی. صبر و بزرگی شما چراغ ایمان را در دل این سرزمین روشن نگه داشته است.

وی خطاب به اساتید، مدرسان و دانشجویان گفت: شهدا راه را آغاز کردند و امروز نوبت ماست که با علم، اخلاق و خدمت، ادامه‌دهنده این مسیر نورانی باشیم. مسئولیت ما تنها یادآوری نام شهدا نیست، بلکه عمل به آرمان‌ها و ارزش‌هایی است که آنان برای آن جانفشانی کردند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار