حل مشکلات با توان مردمی در قرارگاه محله‌محور مازندران

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به آغاز رزمایش قرارگاه محله محور در مازندران گفت: باید بگذاریم مردم خودشان با توانمندی‌های بومی مشکلاتشان را حل کنند و دستگاه‌ها تنها در حوزه راهنمایی و پشتیبانی مادی ورود کنند.
کد خبر: ۸۱۳۸۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۷ - 19February 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، رزمایش قرارگاه محله‌محور در مازندران با رمز «یا امیرالمؤمنین (ع)» و شعار «جهاد خدمت با مردم» امروز (پنجشنبه) با حضور «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران و سردار «محمدرضا موحد» فرمانده سپاه کربلا در سالن شهید رجایی استانداری آغاز شد.

آغاز رزمایش قرارگاه محله‌محور در مازندران/ حل مشکلات با توان مردمی اولویت دارد

فرمانده سپاه کربلا از آغاز رزمایش سراسری محله‌محور در استان مازندران با رمز عملیاتی «یا امیرالمؤمنین» و شعار «جهاد خدمت با مردم» خبر داد و اظهار داشت: کاهش آسیب‌های اجتماعی همچون طلاق و خودکشی برای سال آینده هدف‌گذاری شده است.

سردار «محمدرضا موحد» فرمانده سپاه کربلا در جلسه قرارگاه محله‌محور استان مازندران با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، به تشریح جزئیات طرح جامع مدیریت محلات و آغاز رزمایش سراسری محله‌محور پرداخت.

معیار‌های انتخاب مدیر محله ابلاغ شد

سردار موحد با تأکید بر نقش کلیدی مدیران محلات در حل مسائل اجتماعی، اذعان داشت: مدیر محله به عنوان بازوی اجرایی در سطح محله، وظیفه پیگیری امور و پای کار آوردن ظرفیت‌های محل برای رفع آسیب‌های اجتماعی را بر عهده دارد.

وی با اشاره به معیار‌های انتخاب مدیران محله تصریح کرد: ما به دنبال افراد توانمند و دارای مقبولیت در محله هستیم. مدیر محله هر فردی می‌تواند باشد. اولویت اول ما امام جماعتی است که شرایط لازم را داشته باشد. در اولویت‌های بعدی، فرماندهان پایگاه مقاومت یا دیگر مسئولین در محله و دیگر افرادی که توانایی مدیریت محله را داشته باشند مانند کاسب امین، استاد دانشگاه یا معلمی که توانایی مدیریت جهادی را داشته باشند، قرار می‌گیرند.

فرمانده سپاه کربلا خاطرنشان کرد: احکام مدیران محله با امضای فرمانداران و فرماندهان سپاه‌های شهرستان صادر می‌شود و این افراد بدون چشم داشت مادی، با نگاه دینی و اخلاقی برای حل مشکلات محلات پای کار می‌آیند.

سطح‌بندی محلات و تدوین شناسنامه تخصصی

سردار موحد از سطح‌بندی محلات استان در سطوح الف، ب و ج خبر داد و گفت: فاز کیفیت‌بندی برای محلات سطح الف به زودی آغاز می‌شود. همچنین فرآیند تشکیل پایگاه داده برای راه‌اندازی سامانه رصد و پایش محله‌محوری آماده شده و الگوی تکمیل شناسنامه محلات به فرمانداران ابلاغ خواهد شد.

وی با تأکید بر رویکرد عدم دخالت در امور محلات ادامه داد: وظیفه قرارگاه‌ها و کمیته‌ها، کمک و پشتیبانی در موارد نیاز است. باید بگذاریم مردم خودشان با توانمندی‌های بومی مشکلاتشان را حل کنند و دستگاه‌ها تنها در حوزه راهنمایی و پشتیبانی مادی ورود کنند.

رزمایش سراسری «جهاد خدمت» تا ۱۵ فروردین ادامه دارد

فرمانده سپاه کربلا از آغاز مرحله اول رزمایش سراسری محله‌محور از امروز تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ خبر داد و اظهار داشت: این رزمایش با شعار «جهاد خدمت با مردم» و رمز عملیاتی «یا امیرالمؤمنین» در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی اجرا می‌شود.

وی هدف از این رزمایش را توانمندسازی محلات، ارتقای کیفیت خدمات و افزایش خدمت‌رسانی به آحاد مردم عنوان کرد.

هدف‌گذاری کاهش آسیب‌های اجتماعی

سردار موحد با اشاره به آمار نگران کننده برخی آسیب‌های اجتماعی در استان از جمله طلاق، خودکشی، پیری جمعیت و تک‌فرزندی، پیشنهاد هدف‌گذاری کاهش مشخص و قابل دستیابی این آسیب‌ها را برای سال آینده مطرح کرد.

وی گفت: باید با تعریف شاخص‌های کمی و کیفی، عملکرد شهرستان‌ها را در بازه‌های سه ماهه ارزیابی کنیم. فرماندارانی که در کاهش آسیب‌های اجتماعی موفق باشند تشویق و به آنهایی که عملکرد ضعیفی دارند تذکر داده شود.

فرمانده سپاه کربلا با اشاره به تجربه موفق استان قم در کاهش رتبه طلاق از رتبه اول به دهم از طریق اقدامات محله‌محور، تأکید کرد: اقدامات فرهنگی و اجتماعی نیازمند تداوم و پیگیری مستمر است و با این رویکرد می‌توانیم شاهد تحول مثبت در استان باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار