حجاج خراسان شمالی سال ۱۴۰۵ از فرودگاه بجنورد اعزام می‌شوند

استاندار خراسان شمالی از موافقت رئیس سازمان حج و زیارت برای اعزام حجاج استان از فرودگاه بین‌المللی بجنورد خبر داد و اظهارداشت: مقرر شد زائران بیت‌الله‌الحرام سال ۱۴۰۵ از مبدا بجنورد اعزام شوند.
کد خبر: ۸۱۴۶۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸ - 24February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، «بهمن نوری» استاندار خراسان شمالی از موافقت رئیس سازمان حج و زیارت برای اعزام حجاج استان از فرودگاه بین‌المللی بجنورد خبر داد و اظهارداشت: مقرر شد زائران بیت‌الله‌الحرام سال ۱۴۰۵ از مبدا بجنورد اعزام شوند.

حجاج خراسان شمالی سال ۱۴۰۵ از فرودگاه بجنورد اعزام می‌شوند«بهمن نوری» استاندار خراسان شمالی در دیدار با رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به مشکلات و هزینه‌های مضاعف اعزام حجاج استان از فرودگاه مشهد، افزود: انتقال زائران به مشهد علاوه بر تحمیل هزینه‌های رفت‌وآمد، برای خانواده‌ها نیز دشواری‌هایی ایجاد می‌کند که ضرورت داشت این مطالبه مردمی پیگیری شود.

وی ادامه داد: با موافقت رئیس سازمان حج و زیارت، مقرر شد در صورت فراهم شدن زیرساخت‌های لازم، اعزام حجاج استان در سال ۱۴۰۵ از طریق فرودگاه بین‌المللی بجنورد انجام شود.

استاندار خراسان شمالی این تصمیم را گامی مهم در راستای تکریم زائران و ارتقای خدمات‌رسانی به مردم استان عنوان کرد و گفت: تمرکززدایی از اعزام‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استانی، موجب کاهش هزینه‌ها و افزایش رضایتمندی خواهد شد. همچنین مقرر شد فرودگاه بین‌المللی بجنورد با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط، زمینه‌های لازم از جمله تأمین زیرساخت‌های فنی، خدمات فرودگاهی و برنامه‌ریزی پروازی را فراهم کند.

گفتنی است؛ در این دیدار، مهندس علوی مقدم معاون استاندار نیز حضور داشت و بر آمادگی مجموعه مدیریتی استان برای تسریع در اجرای این مصوبه و فراهم‌سازی شرایط اعزام حجاج از بجنورد تأکید شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار