اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» ویژه مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی از اجرای طرح قرآنی «زندگی با آیه‌ها» ویژه مددجویان این نهاد در ماه مبارک رمضان خبر داد.
کد خبر: ۸۱۵۱۶۰
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶ - 26February 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، «جمشید سورگی» معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی با بیان اینکه این طرح در راستای ترویج و تعمیق معارف قرآنی اجرا می‌شود، اظهارداشت: در ماه رمضان سال گذشته بیش از ۱۵ هزار نفر از مددجویان تحت حمایت در بازه سنی ۵ تا ۷۰ سال در این طرح مشارکت کردند که از این تعداد ۳۰ نفر به عنوان برگزیده معرفی شدند.

اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» ویژه مددجویان کمیته امداد خراسان‌جنوبی

وی با تأکید بر ضرورت فراهم‌سازی بستر بهره‌مندی همه اقشار از مفاهیم نورانی قرآن کریم افزود: با توجه به محدودیت دسترسی برخی از جامعه هدف به اینترنت و تلفن همراه هوشمند، از ظرفیت همیاران قرآنی برای ثبت‌نام و تکمیل مراحل حضور در طرح استفاده می‌شود تا هیچ مددجویی از این برنامه معنوی محروم نماند.

سورگی با اشاره به پیش‌بینی افزایش مشارکت در سال جاری ادامه داد: انتظار می‌رود امسال تعداد شرکت‌کنندگان به ۲۲ هزار نفر برسد و در این طرح، ۳۰ آیه منتخب قرآن کریم به‌صورت روزانه همراه با محتوای آموزشی و تبیینی از طریق کانال «زندگی با آیه‌ها» برای مخاطبان ارسال می‌شود.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌جنوبی با تأکید بر دقت در فرآیند ثبت‌نام تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به پایگاه رسمی طرح به نشانی zendegibaayeha.ir ثبت‌نام کنند و همچنین افرادی که سال گذشته در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند، لازم است با وارد کردن مجدد کد ملی و انتخاب گزینه «کمیته امداد»، مشارکت خود را نهایی کنند تا علاوه بر بهره‌مندی از جوایز سامانه، از امتیازات ویژه این نهاد نیز برخوردار شوند.

وی درباره بخش جوایز این طرح نیز گفت: شرکت‌کنندگان می‌توانند از طریق حضور در قرعه‌کشی‌های دوره‌ای سامانه و نیز کسب امتیاز بیشتر با تعامل مستمر با محتوای بارگذاری‌شده در طول ماه مبارک رمضان، از جوایز پیش‌بینی‌شده بهره‌مند شوند.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار