ما استوارتر از همیشه در مسیر انقلاب هستیم

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه ملت بزرگ و قهرمان ایران و نیرو‌های مسلح انتقام امام شهیدمان را از دشمنان خواهند گرفت، گفت: غم از دست دادن رهبر شهیدمان بسیار بزرگ و جانکاه است، اما این به معنای ضعف ما نیست بلکه ما استوارتر از همیشه در مسیر انقلاب هستیم و خواهیم بود.
کد خبر: ۸۱۵۶۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۰ - 01March 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی امروز در اجتماع عزاداران شهرکردی در مصلای امام خمینی (ره) اظهار کرد: انقلاب شکوهنمد اسلامی ایران به رهبری امام راحل باغ دلشگایی را به روی ملت ایران باز کرد دشمنان طی سالیان گذشته درختان زیادی از این باغ را بریدند و بر زمین انداختند، اما صد‌ها ریشه دیگر از کنار آنها رویید و اسلام و ایران را بارور و مقتدر کرد و کشور را به اوج عزت و اقتدار رساند.

ما استوارتر از همیشه در مسیر انقلاب هستیم

وی افزود: برای تبیین حقایق انقلاب امام و رهبری بسیار سخن گفتند و مسیر را روشن کردند و امام شهید ما با تأسی از امام راحل اهل زورگویی به هیچ کس در عالم نبود، اما ایشان زیر بار هیچ زوری هم نمی‌رفت.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری گفت: ایران دارای منابع ملی و معادن فراوان است و استعداد‌های شگرفی دارد و این افتخار را دارد که در جهان سرافرازی کند.

فاطمی بیان کرد: رهبر شهید ما پرافتخار و پرشکوه جان عزیز خود را در سن ۸۶ سالگی بر سر ایران تقدیم کرد و علی‌رغم تمام تهمت‌ها و کینه‌توزی‌ها بر روی هدفش ایستادگی و پایمردی کرد و همین را به ملت نیز آموخت او می‌دانست پایان کار این است چرا که از قرآن درس آموخت.

وی افزود: دشمنان امروز شاهد عزاداری و سوگواری ما هستند، ما بر سر و سینه می‌زنیم و در سوگ پدرمان به عزا نشسته‌ایم، اما هرگز دشمن ناامیدی و ضعف و سستی ما را نخواهد دید و پرچم امام شهید ما بر روی دوش شخصیت گران‌قدر دیگری قرار می‌گیرد و این سنت پروردگار ما است.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری اضافه کرد: به راستی که امام راحل تحفه گران‌قدری را تقدیم انقلاب اسلامی کردند و آن هنگام که آقا رهبر شدند در گذر زمان معلوم شد که رهبری از هر کسی نسبت به امام آشناتر بود و راه امام را بهتر و بیشتر درک می‌کرد.

فاطمی اظهار کرد: رهبر شهید ما برای اهداف انقلاب اسلامی ایستادگی کرد و در نهایت به دیدار اجداد شهیدش پیوشت و این مسیر باید ادامه پیدا کند و مسئولین نظام که وارث چنین شخصیت عظیمی هستند باید جانانه در این مسیر بکوشند و اگر آمریکا تصور می‌کند که، چون امام خامنه‌ای را از ما گرفته می‌تواند بر ما فرمان براند و اختیار ما را در دست بگیرد و به ما نزدیک شود، خیر این طور نیست، آن زمان که رهبری ما را به شهادت نرسانده بود ما برای او ارزشی قائل نبودیم چه برسد حالا که شخصت محبوبی را از ما گرفته است.

وی با بیان اینکه ملت بزرگ و قهرمان ایران و نیرو‌های مسلح انتقام امام شهید ما را از دشمنان خواهند گرفت، عنوان کرد: غم از دست دادن رهبر شهیدمان بسیار بزرگ و جانکاه است، اما به معنا ضعف ما نیست بلکه ما استوارتر از همیشه در مسیر انقلاب هستیم و خواهیم بود و آن چه که امروز در این ساعات برخی نگران آن هستند این است که از سوی برخی غافلان و فریب‌خوردگان به این ولی عالی‌قدر دهن‌کجی شود.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال‌وبختیاری گفت: از شما مردم درخواست می‌شود در صحنه بمانید و البته ما بدون اجازه اولیای امور حرکتی انجام نمی‌دهیم و همه چیز با برنامه پیش می‌رود ما کشور و خاکمان را دوست داریم و دست به جنگ نمی‌بریم و تنها حضور خود را در خیابان‌ها و میادین نشان می‌دهیم و مراقبت می‌کنیم تا فریب‌خوردگان جرأت به میدان آمدن را نداشته باشند.

فاطمی افزود: در ساعات آینده میادین شهر رصد شود و به محض اینکه احساس نگرانی کردید اطلاع‌زسانی کنید تا مومنین دیگر به شما ملحق شوند، اما حق درگیری با نیرو‌های فریب‌خورده را ندارید و این وظیفه نیرو‌های انتظامی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار