سرهنگ الهیراد: به برکت خون شهدا انقلاب اسلامی به تمام دنیا صادر شد+ فیلم
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خراسان شمالی، سرهنگ پاسدار«مهدی الهیراد» مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی در دیدار با خانواده شهید والامقام ناو استوار دوم«رضا منصوری» از شهدای ناوشکن ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهیدان، اظهارداشت: نظام اسلامی به برکت خون پاک همه شهدا به ویژه رهبر شهید و مجاهدت رزمندگان امروز انقلاب اسلامی به جهان صادر شده و پیروز این نبرد خواهیم بود و به امید خدا انتقام خون شهیدان گرفته خواهد شد.
سرهنگ الهیراد با بیان اینکه مردم ایران امروز میراثدار امام راحل(ره) و رهبر شهید (رضوان الله) هستند که این دو بزرگوار جمهوری اسلامی و ایران قوی و یکپارچه را برای مردم به ارث گذاشتهاند، تصریح کرد: امروز که تمام جبهه کفر با تمام قوا به میدان آمده، به پاس رشادت ها و ایستادگی و شجاعت مردم و رزمندگان اسلام و به برکت خون پاک رهبر شهیدمان شاهد نابودی جبهه استکبار خواهیم بود. ما تجربه هشت سال دفاع مقدس را نیز داریم در آن زمان نیز ما فقط با حزب بعث نمیجنگیدیم بلکه با تمام شرق و غرب میجنگیدیم، ما آن زمان هم ایستادگی کردیم و پیروز شدیم و انشاءالله امروز نیز پیروز میشویم.
وی ضمن تأکید بر حضور آگاهانه مردم در خیابانها و صحنههای حمایت از ارزشهای انقلاب اسلامی، این حضور را نشانهای از وفاداری ملت به آرمانهای شهدا دانست وگفت: حضور مقتدرانه و پرشور مردم در خیابان و اعلام حمایت از نیروهای مسلح و همراهی صمیمانه مردم نشاندهنده وفاداری مردم به آرمانهای شهدا و ارزشهای انقلاب اسلامی است.
گفتنی است؛ در این دیدار با اهدای لوح سپاس از صبر و ایثار خانواده گرانقدر شهید منصوری قدردانی شد و در ادامه مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان به همراه جمعی از مسئولان و بسیجیان ضمن حضور در مزار شهید گرانقدر ناو استوار دوم«رضا منصوری» از شهدای ناوشکن خراسان شمالی که در حمله بزدلانه آمریکای جنایتکار به شهادت رسید، یاد و خاطره این شهید و همه شهدا، بویژه قائد امت را گرامیداشتند.
انتهای پیام/


