فرماندار سنندج: خسارت واحد‌های مسکونی ناشی از حملات اخیر جبران می‌شود

فرماندار سنندج اعلام کرد خسارت‌های وارد شده به واحد‌های مسکونی در پی حملات هوایی اخیر جبران خواهد شد و در حال حاضر نیازی به مراجعه شهروندان به فرمانداری نیست.
کد خبر: ۸۱۷۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۷ - 07March 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «سید غریب سجادی» فرماندار شهرستان سنندج، روز شنبه از شهروندانی که در پی این حملات دچار خسارت شده‌اند خواست از مراجعه حضوری به فرمانداری خودداری کنند و گفت: در نخستین فرصت، تیم‌های ارزیاب برای بررسی و برآورد میزان خسارت‌ها اعزام خواهند شد.
 
فرماندار سنندج: خسارت واحد‌های مسکونی ناشی از حملات اخیر جبران می‌شود
 
وی با اشاره به ضرورت حفظ مستندات خسارت‌ها افزود: شهروندان آسیب‌دیده تصاویر و مدارک مربوط به خسارت‌های وارد شده را نزد خود نگه دارند. زمان و نحوه مراجعه به فرمانداری برای پیگیری امور، متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.
 
فرماندار سنندج همچنین از مردم خواست آرامش خود را حفظ کنند و از حضور در محل‌هایی که مورد حمله قرار گرفته‌اند خودداری کنند. به گفته وی، احتمال وجود مهمات عمل‌نکرده یا بمب‌های دوزمانه در این مناطق وجود دارد که ممکن است پس از انفجار اولیه، انفجار دیگری نیز رخ دهد.
 
شایان ذکر است، حوالی ساعت ۱۱:۳۰ امروز، سه نقطه از شهر سنندج هدف حمله موشکی قرار گرفت.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار