یک مرکز نظامی در حیفا و مرکز دریافت اطلاعات ماهواره‌های جاسوسی هدف پهپاد‌های ارتش

ارتش جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه شماره ۲۱ خود از هدف قراردادن یک مرکز نظامی در حیفا و مرکز دریافت اطلاعات ماهواره‌های جاسوسی رژیم صهیونیستی با پهپاد خبر داد.
کد خبر: ۸۱۸۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۳ - 10March 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، ارتش جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه شماره ۲۱ خود از هدف قراردادن یک مرکز نظامی در حیفا و مرکز دریافت اطلاعات ماهواره‌های جاسوسی افق رژیم صهیونیستی با پهپاد خبر داد.

یک مرکز نظامی در حیفا و مرکز دریافت اطلاعات ماهواره‌های جاسوسی هدف پهپاد‌های ارتش

متن اطلاعیه ارتش به این شرح است:

ساعتی پیش نیروی زمینی ارتش با هجوم پهپاد‌های انهدامی، یک مرکز نظامی در حیفا و مرکز دریافت اطلاعات ماهواره‌های جاسوسی افق رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار داد.

براساس اطلاعیه شماره ۲۱ ارتش جمهوری اسلامی ایران، ساعتی پیش نیروی زمینی ارتش با بهره‌گیری از انواع پهپاد‌های انهدامی، یک پایگاه نظامی در حیفا و مرکز دریافت اطلاعات ماهواره‌های جاسوسی افق رژیم صهیونیستی را با پهپاد‌های انهدامی مورد هجوم قرار داد.

گفتنی است، مرکز نظامی واقع در حیفا که هدف پهپاد‌های ارتش قرار گرفته نقش کلیدی در ساخت تسلیحات نظامی داشته و در بالابردن توان رزم دشمن از اهمیت راهبردی برخوردار است.

همچنین مرکز دریافت اطلاعات ماهواره‌های افق نیز از جمله مراکز حائز اهمیت در جمع‌آوری اطلاعات نظامی و جاسوسی بوده که نقش هماهنگ کننده در مدیریت مأموریت ماهواره‌های شناسایی رژیم صهیونیستی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ اخیر ایفا کرده است.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار