جلالی: انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش

معاون امنیتی انتظامی استاندار کرمان گفت: بامداد امروز، ۲۰ اسفندماه، یک فروند پهپاد متعلق به دشمن که وارد حریم هوایی استان کرمان شده بود، توسط سامانه‌های پدافند هوایی قرارگاه ارتش شناسایی و منهدم شد.
کد خبر: ۸۱۸۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۸ - 11March 2026

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، رحمان جلالی معاون امنیتی انتظامی استاندار کرمان اظهار داشت: بامداد امروز، ۲۰ اسفندماه، یک فروند پهپاد متعلق به دشمن که وارد حریم هوایی استان کرمان شده بود، توسط سامانه‌های پدافند هوایی قرارگاه ارتش شناسایی و منهدم شد.

جلالی: انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش

جلالی ادامه داد: این پهپاد متجاوز پس از ورود به محدوده هوایی استان، بلافاصله توسط سامانه‌های پدافندی رصد و هدف قرار گرفت و پیش از هرگونه اقدام، ساقط شد.

معاون امنیتی انتظامی استاندار کرمان با اشاره به آمادگی کامل نیروهای پدافندی در منطقه افزود: شرایط در استان تحت کنترل است و این اقدام در راستای حفظ امنیت و صیانت از حریم هوایی کشور انجام شده است.

وی همچنین از هوشیاری نیروهای مسلح و سامانه‌های پدافند هوایی در مقابله با هرگونه تهدید احتمالی قدردانی کرد و اطمینان داد که امنیت استان کرمان برقرار است و جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها