اعلام محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی روز جهانی قدس در کرمان

رئیس پلیس راهور استان کرمان از اعمال محدودیت‌های ترافیکی همزمان با برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس در شهر کرمان خبر داد.
کد خبر: ۸۱۸۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲ - 12March 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، سرهنگ «علی رضایی» رئیس پلیس راهور استان کرمان با اعلام این خبر  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در شهر کرمان روز جمعه ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ از ساعت ۹ صبح از تقاطع غزه آغاز می‌شود و محدودیت‌های ترافیکی به‌منظور تسهیل عبور و مرور شهروندان و تأمین نظم مراسم، از ساعت ۶ صبح در مسیر راهپیمایی اعمال خواهد شد.

اعلام محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی روز جهانی قدس در کرمان

وی با اشاره به مسیر راهپیمایی اظهار داشت: این محدودیت‌ها از تقاطع طالقانی تا میدان عاشورا و در محور خیابان‌های قدس، فلسطین، شورا و بلوار شهید عباسپور اجرا می‌شود.

رئیس پلیس راهور استان کرمان افزود:در خیابان امام خمینی (ره) از تقاطع طالقانی به سمت شمال، مسیر سه‌راه عدالت از خیابان قرنی به سوی سه‌راه ارگ، مسیر تقاطع بهداری (شهید قرنی–معلم) به سمت تقاطع غزه و همچنین خیابان گلبازخان به سمت تقاطع غزه مسدود خواهد بود.

وی ادامه داد: در تقاطع خیابان‌های قدس و شهید بهشتی (کاظمی) و نیز خیابان دکتر شریعتی از سه‌راه شهید عباس صباحی به سمت شرق، سه‌راه گنجعلی‌خان به سمت غرب، خیابان فلسطین از خیابان ابن‌سینا به سمت شرق و خیابان سادات خوشرو به سمت غرب، محدودیت ترافیکی اعمال می‌شود.

سرهنگ رضایی ضمن قدردانی از همکاری مردم با پلیس راهور، از شهروندان خواست برای جلوگیری از ازدحام و تسهیل در برگزاری مراسم، از تردد و توقف وسایل نقلیه در مسیرهای اعلام‌شده خودداری کنند و از مسیرهای جایگزین برای انجام امور روزمره استفاده نمایند.

وی تأکید کرد: نیروهای پلیس راهور از ساعات ابتدایی صبح تا پایان مراسم، در مسیرهای یادشده مستقر خواهند بود و آماده راهنمایی و خدمت‌رسانی به شهروندان هستند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار