روز قدس، تجلی شعله‌ور شدن انقلاب امام خمینی (ره) در تمام جهان است

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) اردبیل گفت: در روز قدس، انقلاب امام خمینی (ره) در تمام جهان شعله‌ور شده و اتحاد و انسجام و اخوت تمام مسلمین، به هم دیگر گره‌خورده است.
کد خبر: ۸۱۹۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵ - 14March 2026

سردار «غلامحسین محمدی اصل» فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در راهپیمایی روز قدس اردبیل اظهار داشت: امروز در روز جهانی قدس، یاد و خاطره حضرت امام راحل را گرامی می‌داریم که آخرین روز ماه مبارک رمضان را روز قدس عنوان کردند.

روز قدس، تجلی شعله‌ور شدن انقلاب امام خمینی (ره) در تمام جهان است

وی افزود: در این روز، انقلاب امام (ره) در تمام جهان شعله‌ور شده و اتحاد و انسجام و اخوت تمام مسلمین، به هم دیگر گره‌خورده است.

سردار محمدی اصل عنوان کرد: امروز، اتحاد و انسجام مردم ما با زبان روزه، نسبت به هر سال پرشور‌تر بوده است؛ حمله دشمنان خون‌خوار و متجاوز و به‌شهادت‌رساندن رهبر معظم انقلاب اسلامی و مردم مظلوم ما، مهم‌ترین عامل تفاوت این راهپیمایی با سال‌های گذشته است.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) اردبیل بیان کرد: ما به پیروزی خون بر شمشیر اعتقاد راسخ داریم و قطعاً اگر تجمع حماسی امروز نیز همانند شب‌های قدر و روز‌های عاشورا است، پیروزی از آنِ لشکریان اسلام خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار