خیز دوباره دموکرات‌ها برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ

رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد که بار دیگر در روزهای آینده برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ رأی‌گیری انجام می‌شود.
کد خبر: ۸۲۰۰۰۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱ - 15March 2026

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از سی ان ان، حکیم جفریز رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا امروز یکشنبه اعلام کرد که بار دیگر برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ در آغاز یا گسترش درگیری‌ها اقدام خواهد کرد.

خیز دوباره دموکرات‌ها برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ

رهبر اقلیت دموکرات در مجلس نمایندگان آمریکا گفت: برخی نمایندگان دموکرات که قبلا با طرح محدود کردن اختیارات ترامپ برای اقدام یا گسترش جنگ بدون مجوز کنگره مخالفت کرده بودند، اکنون ممکن است از آن حمایت کنند.

بر اساس اعلام این مقام آمریکایی، تعدادی از دموکرات‌ها موضع خود را تغییر داده‌اند و احتمال دارد در رأی گیری جدید از این طرح حمایت کنند.

این طرح در روز‌های آتی مجددا مورد رأی‌گیریقرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار