اطلاعیه شماره ۴۲ سپاه؛

انهدام آشیانه جنگنده‌های تروریست‌های آمریکایی با موشک‌های کروز نیروی دریایی سپاه

سپاه پاسداران در اطلاعیه شماره ۴۲ عملیات وعده‌ صادق ۴ از انهدام آشیانه‌های جنگنده‌های تروریست‌های آمریکایی در پایگاه هوایی «شیخ عیسی» و «الظفره» با موشک‌های کروز شدیدالانفجار نیروی دریایی سپاه خبر داد.
کد خبر: ۸۲۰۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴ - 16March 2026

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، روابط عمومی سپاه در اطلاعیه شماره ۴۲ عملیات وعده‌ صادق ۴ از انهدام آشیانه‌های جنگنده‌های تروریست‌های امریکایی در پایگاه هوایی"شیخ عیسی" و "الظفره" با موشک‌های کروز شدیدالانفجار نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد.

آشیانه جنگنده‌های تروریست‌های امریکایی با موشک‌های کروز نیروی دریایی منهدم شدند

در این اطلاعیه آمده است:

نیروی دریایی سپاه ساعاتی پیش در یک عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی تعدادی از آشیانه‌های جنگنده‌های تروریست‌های امریکایی در پایگاه هوایی"شیخ عیسی" و "الظفره" را با موشک‌های کروز شدید الانفجار منهدم کرد.

نیروی دریایی سپاه اعلام کرد این حملات را تا تخلیه و نابودی کامل پایگاه‌های تروریست‌های امریکایی ادامه خواهد داد و از مردم مسلمان منطقه هم خواست از این پایگاه‌ها دور شوند.

پایگاه هوایی الظفره مبدا تهاجم متجاوزان و تروریست‌های امریکایی به جزایر ایرانی طی روز‌های گذشته بوده است که پس از این تهاجم درصد عملیاتی این پایگاه به شدت کاهش یافته و این حملات به حول و قوه الهی ادامه خواهد داشت.

مشاهدات میدانی، ستون‌های دود را از محل اصابت موشک به سوله‌های تعمیرات و لجستیک پایگاه شیخ عیسی، گزارش نمودند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار