دیدار و دلجویی مسئولان خراسان‌شمالی از خانواده شهید ناو استوار دوم «حسین کمالی»+ فیلم

دیدار و دلجویی و اعلام خبر شهادت پر افتخار فرزند برومند خراسان شمالی شهید ناو استوار دوم «حسین کمالی» با حضور جمعی از مسئولان به خانواده این شهید والامقام انجام شد.
کد خبر: ۸۲۰۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۹ - 18March 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان شمالی، دیدار و دلجویی و اعلام خبر شهادت پر افتخار فرزند برومند خراسان شمالی شهید ناو استوار دوم «حسین کمالی» با حضور جمعی از مسئولان به خانواده این شهید والامقام انجام شد.

در این مراسم که نماینده نیروی دریایی، سرهنگ پاسدار«مهدی الهی‌راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، نماینده دفتر امام جمعه بجنورد و جمعی از مسئولان شهرستان حضور داشتند، ضمن عرض تبریک و تسلیت به پدر، خواهر و وابستگان این شهید، برای این عزیزان طلب صبر و بردباری نمودند.

سرهنگ پاسدار «مهدی الهی‌راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت خراسان شمالی، با بیان اینکه شهدا زنده هستند و روح پاکشان ناظر بر رفتار ماست، اظهارداشت: در تهاجم رژیم صهیونی و آمریکایی به ناو دنا متعلق به نیروی دریایی کشورمان جمعی از افتخار آفرینان نیروی دریایی به فیض عظم شهادت نائل آمدند.

وی افزود: دشمن سفاک در این جنایت آشکار، ناوشکن پرافتخار ایرانی دنا را هدف قرار داد و با شلیک، موشک را نه‌تنها به سوی ناو دنا، بلکه بر روی  قواعد و قوانین بین المللی شلیک کرد.

وی با اعلام اینکه پیکر پاک شهدای ناو دنا امروز در تهران تشییع و به استان منتقل خواهد شد ضمن دعوت از آحاد مردم و جامعه ارزشی ایثارگران و پیشکسوتان دفاع مقدس، گفت: زمان برگزاری مراسم با شکوه تشییع چهار شهید سرافراز فردا پنجشنبه ۲۸ اسفند ساعت ۱۳ از مقابل مسجد انقلاب شهرستان بجنورد برگزار می‌شود.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار