اصلاح قیمت میوه شب عید و اقلام تنظیم بازار در کردستان صورت گرفت

به دنبال بازدید بازرس کل کردستان از سردخانه‌ها و مراکز توزیع میوه شب عید در سنندج، قیمت برخی از این اقلام اصلاح شد.
کد خبر: ۸۲۱۴۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۰:۵۲ - 21March 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، در پی بازدید سرزده اخیر بازرس کل استان کردستان از سردخانه‌ها و مراکز توزیع میوه شب عید و اقلام تنظیم بازار در سنندج، دستگاه‌های متولی موظف به اجرای کامل دستورات و ابلاغیه‌های صادره از سوی بازرسی کل استان شدند و بر اساس گزارش‌های دریافتی، بخش قابل توجهی از موارد تذکر داده شده اصلاح شد.
 
اصلاح قیمت میوه شب عید و اقلام تنظیم بازار در کردستان صورت گرفت
 
از جمله تذکرات مهم مطرح‌شده توسط در جریان این بازدید، موضوع احتساب قیمت جعبه میوه به حساب مصرف‌کننده بود که محمدامین حیدری با هدف صیانت از حقوق مردم و جلوگیری از تحمیل هزینه‌های غیرمنطقی به شهروندان، دستور داد وزن جعبه‌ها به‌طور مشخص تفکیک و قیمت میوه صرفا بر اساس وزن خالص محصول محاسبه شود.
 
پس از این تذکر، دستگاه‌های مرتبط نسبت به اصلاح نحوه قیمت‌گذاری اقدام و نتیجه را به بازرسی کل کردستان گزارش کردند.
 
بازرس کل استان کردستان تاکید کرد: بازرسی با هدف رضایتمندی بیشتر مردم و تأمین عادلانه اقلام مورد نیاز شهروندان، تا پایان طرح‌های تنظیم بازار نوروزی به صورت مستمر بر روند تأمین، نگهداری و توزیع میوه و اقلام تنظیم بازار توسط دستگاه‌های متولی نظارت دقیق خواهد داشت.
 
در ادامه این اقدامات، قیمت برخی اقلام نیز مورد بازنگری قرار گرفت و تعدیل شد. بر این اساس قیمت پرتقال توزیعی در طرح تنظیم بازار پنج هزار تومان کاهش یافت. همچنین سیب‌زمینی عرضه‌شده به دلیل کیفیت پایین، از چرخه توزیع جمع‌آوری و مقرر شد در صورت تأمین سیب‌زمینی با کیفیت مناسب، این محصول با قیمت مصوب ۳۵ هزار تومان عرضه شود.
 
همچنین مقرر شد کارگروه‌های مربوطه به صورت مستمر وضعیت بازار و اقلام شب عید را بررسی و نتایج اقدامات انجام‌شده را برای اطلاع بازرس کل استان و اعضای کارگروه ارائه کنند.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار