هشدار قاطع سرلشکر رضایی به ترامپ/ در صورت ضربه زدن به زیرساخت‌های ما در خلیج فارس غرق خواهید شد

فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس با هشدار به  ترامپ گفت: زیرساخت‌های ما را نزنید و اگر این کار را کنید چشم در مقابل چشم نیست بلکه سر در مقابل چشم است و فلج خواهید شد و در خلیج فارس غرق خواهید شد.
کد خبر: ۸۲۲۰۲۷
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۰ - 23March 2026

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سرلشکر «محسن رضایی» فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره پشت پرده جنگ رمضان و نقش دشمنان اظهار داشت:  شهدای دفاع مقدس به ویژه امام شهیدمان به دیت سقی ترین، منفورترین و بی آبروترین دولت های جهان به سعادت رسیده است و این نشان دهنده عزت بزرگی است که پروردگار عالم به ایشان دادند.

هشدار قاطع سرلشکر رضایی به ترامپ/ در صورت ضربه زدن به زیر ساخت های ما در خلیج فارس غرق خواهید شد

سرلشکر رضایی ادامه داد: مردم ما امروز با تمام وجود، اخلاص و با آگاهی ویژه که نشان دهنده بصیرت آنها در مبارزات است در صحنه بوده و در دفاع مشارکت کردند و از ما می خواهند به طور ویژه به دشمن آمریکایی ضربه و سیلی های محکمی بزنیم.

وی با تاکید بر اینکه خدای خامنه ای زنده است، افزود:  قرآن به صراحت می گوید تصور نکنید شهدا مرده اند بلکه آنها نزد خداوند متعال هستند و روزی می خورند. هر چه از شهدا تقاضا کنیم و کمک بگیریم خدای متعال بواسطه آن شهدای عزیزمان به ما کمک می کند.

سرلشکر رضایی در ادامه درباره اظهارات ترامپ در بمباران زیرساخت های جمهوری اسلامي ايران تصریح کرد: بنده قبل از جنگ طی مصاحبه ای گفته بودم که آقای ترامپ جنگ را شروع نکن چرا که اینبار با دفعات قبل فرق می کند و در صورت شروع جنگ آتش بسی در کار نخواهد بود. امروز می خواهم به ترامپ هشدار دهم که زیرساخت های ما را نزنید و اگر اینکار را کنید چشم در مقابل چشم نیست بلکه سر در مقابل چشم است و فلج خواهید شد و در خلیج فارس غرق خواهید شد. 

وی ادامه داد: آخرین روزهای نجات آمریکا رو به پایان است و بهتر است عقلای آمریکا به ترامپ کمک کنند تا هر چه سریعتر از این معرکه بیرون کشیده شوی.  جنگ رمضان تا گرفتن تمامی خسارات وارده به کشور عزیزمان، برداشته شدن تمام تحریم های اقتصادی و گرفتن تضمین حقوقی بین المللی در عدم مداخله آمریکا در مسائل ایران ادامه خواهد داشت.

فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس در ادامه درباره پشت پرده جنگ دشمن آمریکایی صهیونی با ایران افزود: اخیرا دیدید ترامپ  در حمله به پالایشگاه پارس جنوبی  گفت که در جریان نبودم و به نتانیاهو فشار آوردند و رفت با خبرگزاری های خارجی به یک طریقی می خواستند بگویند که ترامپ در جریان نبوده اما به خوبی نتوانستند اینکار را کنند و نتانیاهو این کار را کرده است. چطور می شود دو متحد در جریان نباشند؟ 

سرلشکر رضایی با بیان اينکه به زودی شکاف جدی آمریکا و رژیم‌صهیونیستی بوجود خواهد آمد، گفت: نمونه اینگونهاین شکاف در دفاع مقدس و در عملیات کربلای ۵ بین آمریکا و صدام حسین بوجود آمد. 

وی تاکید کرد: در طرف مقابل ما دشمن (آمریکایی صهیونی) ۴۷ سال است که روبروی ما هستند و بیاد داریم در دفاع مقدس این آمریکا و رژیم صهیونیستی  بودند  که صدام را به سمت حمله به ایران تشویق کرد. پس از آن دوران ما خویشتنداری کردیم اما آنها ما را تحریم‌ های شدید اقتصادی کردند. ما برجام که توافق بین المللی بود را امضا کردیم اما ترامپ آن را پاره کرد. این روزها هم جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان را شروع کردند و ادامه می دهند. ما ۴۷ سال از آمریکا و رزیم صهیونیستی در نبردیم و آنها در طول این سال ها جلوی پیشرفت ما را گرفتند و تحریم های شدید اقتصادی اعمال کردند. امروز آن‌ها دوباره سراغ ما آمدند. امروز آمریکا و رژیم‌صهیونیستی وسط میدان مستقیم با ما در جنگ هستند و نوچه های آنها مثل قبل به میدان نیامدند.

سرلشکر رضایی در ادامه درباره دشمنی۴۷ ساله آمریکا با ایران و سناریوهای شکست خورده آنها در برابر ما، افزود: آنها از ابتدا تا کنون با استقلال جمهوری اسلامی ایران مخالف بودند. امروز آن‌ها به دنبال برنامه دیگری هستند و به دنبال اشغال کشور و تجزیه آن هستند. این برای اولین بار است که آنها به دنبال تجزیه ایران به ۵ قسمت هستند و نفت اینجا را در اختیار داشته باشند.

وی ادامه داد: بعد از جریان بوش پسر یک جریان سیاسی جدیدی در آمریکا بوجود آمده که جریانی آمریکایی صهیونیستی است که به مرور رشد کرده و در دوره ترامپ این جریان کثیف و منفور به بلوغ خود رسیده که بخشی از آن سرمایه داران آمریکایی و بخش دیگر سرمایه داران صهیونیست نژاد پرست هستند. اینها علاوه بر فشارهای قبلی ۴۷ ساله، رژیم صهیونیستی آمریکا را به عنوان‌یک برده به دنبال اعمال شیطانی و کثیف خود می کشاند.

سرلشکر رضایی گفت: امروز دشمن آمریکایی صهیونی به دنبال طرح اسرائیل بزرگ هستند. نتانیاهو به شدت موافق ایران کشی است. این جریان‌ با دوران قبل کاملا متفاوت است و صهیونیست ها آنها را هدایت می کنند. امروز نتانیاهو ترامپ را با قلاده به سمت خود می کشد. نتانیاهو همچون روباه مکاری است که در مجامع ظاهر نمی شود و همه این جنایات را می خواهد به گردن ترامپ بیندازد. امروز یک تناقضی بین آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود دارد و ترامپ سردرگم شده است. امروز یک استبداد بین المللی نژادپرستی خشونت آمیز صهیونیستی در جهان بوجود آمده است. این طرح توسط صهیونیست ها در جریان است و آنها تنها به ایران قانع نیستند. آنها به دنبال تجزیه ایران هستند و زیر میز مذاکرات زدند.

فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس تأکید کرد: جایگاه ایران برای آمریکایی ها خیلی مهم است؛ چرا که معتقدند در صورت تصاحب ایران خلیج فارس در اختیار آنها قرا می گیرد. آنها به دنبال نفت و گاز ایران هستند و به دنبال آمریکای بزرگ هستند. امروز هیچ کشوری با دشمن آمریکایی صهیونی در چنگ رمضان  هم پیمان نشد و هیچ کشوری آنها را قبول ندارد. آنها در دنیا منفورترین هستند.

وی ادامه داد: اولین چیزی که دشمن آمریکایی صهیونیستی را به اشتباه محاسباتی وا داشت این بود آنها تصور می کردند ایران ضعیف شده و اینکه جمهوری اسلامی نتوانست از بشار اسد محافظت کند. از طرف دیگر در داخل ایران مردم از وضعیت اقتصادی ناراحتند و شرایط لبنان و سوریه، اینها از عواملی بود که آنها را به اشتباه محاسباتی واداشت. بنا به این دلایل چنگ ۱۲ روزه را آغاز کردند و سپس آتش شد و مجدد پس از مدتی چنگ را آغاز کردند.

سرلشکر رضایی درباره نقشه نظامی دشمن آمریکایی صهیونی گفت: آنها در جنگ رمضان  یک نقشه نظامی در چند مرحله تعریف کرده بودند. به دلایل اختلافات داخلی در آمریکا و همچنین بین ترامپ و نتانیاهو، به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند. جنگ ۱۲ روزه جنگ مرحله اول و چنگ رمضان مرحله دوم نبرد است. رزیم صهیونیستی گفته بودند تا زمان حضور ترامپ باید کار ایران را تمام کنیم و تصمیم خبیثانه ای گرفته بودند. اینها ترامپ را به یک نقشه نظامی چند مرحله ای کشاندند. صهیونیست ها تصور نمی کردند در جنگ رمضان ایران با قدرت تل‌آویو و پایگاه های آمریکا را بزند.

وی ادامه داد: آنها می خواستند زودتر به ایران حمله کنند و قبل از آن و در ادامه کودتای دی ماه را آغاز کردند اما شکست خوردند و کودتای آنها با شکست مواجه شد. هیچ قورت بین المللی قادر به اشغال ایران نیست. آنها تصمیم گرفتند ایران را لقمه لقمه (تجزیه) کنند. دشمن آمریکایی صهیونی می خواستند پرونده ایران را در کمتر از یک هفته ببندند اما معادلات آنها با اشتباه و شکست مواجه شد. مقاومت ما در میدان و صحنه و حضور حماسی مردم عزیز ایران در کنار نیروهای مسلح مقتدر کشورمان تجهیزات دشمن و تاکتیک آنها را با شکست مواجه کرد. ما طرح زمان بندی مشترک آمریکا و رژیم‌صهیونی را با شکست مواجه کردیم‌. جنگ رمضان نقطه عطفی شده که آمریکا با شکست قطعی مواجه و در استراتژی با سردرگمی مواجه شده است.

سرلشکر رضایی درباره دستاوردهای جنگ رمضان گفت: آینده را بسیار روشن، پرقدرت می بینیم و ملتی ایران با قامتی ایستاده و بر بلندای تاریخ از این جنگ بیرون می آید. امروز دنیا از توان ایران شگفت زده شده و در این چنگ از هیچ کشوری در هیچ چیزی استفاده نکردیم و ایمان و اجراهای الهی و حضور حماسی و قدرتمندانه نیروهای مسلح دشمن را با شکست مواجه کرده است. 

وی در ادامه درباره نقشه جمهوری اسلامي ايران در جنگ رمضان ادامه داد: نقشه دشمن آمریکایی صهیونی روز به روز مثل برف آب شده است. آنها از روی ناچاری ابن جنگ را ادامه می دهند. ایران در این جنگ همچون یک اژدهایی است که حلزونی حرکت می کند و لحطه به لحظه عرصه ها و میدان های مختلفی را به مدیریت خود در می‌آوریم. نمونه ای از آن تنگه هرمز است. امروز با قدرت در تنگه هرمز حضور داریم. برنامه ما کاملا روشن است و با فرماندهان مرتب نقشه داریم و سردار وحیدی پس از شهید پاکپور نقش مؤثری ایفا کردند و من از تمامی فرماندهان تشکر و قدردانی می کنیم. ما در این جنگ با مدیریت پیش می رویم و نقشه ما کاملا مشخص است و اینها به برکت تجارب جنگ تحمیلی است.

سرلشکر رضایی درباره حضور حماسی مردم در میادین و تصویری خلق شده از ایران در جهان تصریح کرد: ما با یک جنگ بزرگی مواجه هستیم اما قادریم با قدرت از آن عبور کنیم. ما در مقابل دو قدرت بین المللی هستیم اما باید با قدرت بایستیم. ما اجازه فرار کردن آنها را نمی دهیم. ما به دنبال امنیت ۵۰ ساله مطمئن و جبران خسارات هستیم. یک انقلاب سومی در ایران شکل گرفته و این تحول در میادین رزم و در میادین می بینیم که مردم در حمایت از نیروهای مسلح حضور حماسی دارند و این عامل افزایش انگیزه نیروهای مسلح شده است.

وی خاطرنشان کرد: ما با تکیه بر توان و فناوری بومی و داخلی ایرانی بر فناوری های و تجهیزات دشمن غلبه کردیم و امروز جمهوری اسلامی ایران قوی تر از گذشته شده است. امروز قدرت پوشالی آمریکا و رژیم صهیونی را به جهانیان نشان دادیم و یکی از دست آوردهای بزرگ این جنگ تربیت ژنرال های جوانی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی هستیم.

سرلشکر رضایی خطاب به مردم  تاکید کرد: مردم عزیز ایران از صحنه ها خارج نشوید و دولت می تواند با کمک همین مردمی که در صحنه هستند و نشان دادند با وحدت خود از نیروهای مسلح می توانند با کمک کردن به دولت اقتصاد را رشد دهند. امروز اعتماد به نفس داخلی و ارزش های ایران رشد و شکوفاتر شده و باید آن را حفظ کنیم.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها