صدرنشینی «نیمشب» در اکران نوروزی
مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی گفت: فیلم نیمشب به کارگردانی محمدحسین مهدویان با فروش بیش از یک میلیارد تومان صدرنشین نمایشهای نوروزی است.
به گزارش گروه فرهنگ دفاعپرس، مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی ا با اشاره به اکران فیلم های جدید از ۲۷ اسفند گفت: در میان فیلم هایی که در سبد نوروز امسال قرار داشتند، فیلم نیمشب به کارگردانی محمدحسین مهدویان با فروش بیش از یک میلیارد تومان صدرنشین نمایشهای نوروزی است.

عید امسال تا امروز که دهمین روز از بهار را سپری میکنیم، بیش از ۵۰ هزار نفر مهمان سینماها بوده اند. تهران، خراسان رضوی، فارس، مازندران و استان خوزستان، به ترتیب بیشترین مخاطب را در سینماها داشتهاند.
سینماها همراهی با مردم را رها نمیکنند؛ سینماهای موسسه تصویرشهر و یا حوزه هنری، در این روزها برای مردم امتیازهای ویژه هم طراحی کردهاند. سینماهای خصوصی هم با قدرت به فعالیت ادامه میدهند تا بتوانند در برقراری آرامش مردم نقش ایفا کنند.
انتهای پیام/ 121
لینک کپی شد
نظر شما


