قمری: خیابان‌های ایران در ۳۵ شب، کورخانه توطئه دشمن شد

معاون سیاسی استانداری مرکزی با اشاره به تحولات اخیر کشور اعلام کرد که حضور مستمر شهروندان در فضاهای عمومی طی بیش از یک ماه گذشته، طرح‌های براندازانه جریان‌های معارض را با شکست مواجه کرده است.
کد خبر: ۸۲۴۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۰ - 06April 2026
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع پرس از اراک، «حسن قمری» در نشست شورای اداری استان مرکزی با تشریح ابعاد «جنگ ترکیبی» دشمن علیه ایران، گفت: مردم در یک بازه ۳۵ شبانه‌روزی با ایستادن در خیابان‌ها و میادین اصلی، عملاً استراتژی «فتنه‌افکنی» دشمن را خنثی کردند.
 
قمری: خیابان‌های ایران در ۳۵ شب، کورخانه توطئه دشمن شد
 
وی با اشاره به سه مرحله از فشارهای دشمن در ماه‌های اخیر افزود: جنگ روانی ۱۲ روزه برای ایجاد ناامیدی از نظام، تحریم‌های جدید اقتصادی همزمان با اصلاحات قیمتی دولت که منجر به اعتراضات صنفی شد و عملیات میدانی و رسانه‌ای با هدف تبدیل اعتراضات به ناآرامی و «کشته‌سازی» فشارهای دشمنان در این بازه زمانی بود.قمری تأکید کرد که تجمعات صنفی در استان مرکزی بدون تنش مدیریت شد و جریان‌های خارجی نتوانستند از آن فضا سوءاستفاده کنند. به گفته وی، راهپیمایی ۲۲ دی ماه در سراسر کشور، نقطه پایانی بر این سناریو بود.پیروزی در «جنگ ۱۲ روزه» و حمله اخیراین مقام استانی با گرامیداشت یاد شهدای حملات اخیر به ایران، خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح در میدان و مردم در پشت‌جبهه‌های شهری، سخت‌ترین ضربات را به متجاوزان وارد کردند.
 
 تحلیل‌های بین‌المللی نیز نشان می‌دهد که ایران در این نبرد پیروز میدان است.رشد ۳۸ درصدی داوطلبان شوراها؛ انتخابات، تیری جدید به قلب دشمنقمری با اعلام آمار ثبت‌نام انتخابات شوراها در استان (رشد ۳۸ درصدی در شهرها و ۱۷ درصدی در روستاها)، مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۱ اردیبهشت را معادل یک عملیات بازدارنده سیاسی توصیف کرد و از نخبگان خواست مردم را به پای صندوق‌ها بکشانند.
 
تأکید بر آمادگی در شرایط جنگیعلی میرزایی، معاون توسعه استانداری مرکزی نیز با اشاره به هدایت «کشتی انقلاب توسط رهبری»، بر ضرورت حذف بروکراسی و تقویت روحیه جهادی در ادارات برای جلوگیری از اختلال در خدمات‌رسانی همزمان با برگزاری انتخابات در شرایط جنگی تأکید کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار